Foto: PantherMedia/Scanpix
Tiecoties pēc materiālas patstāvības, labi apmaksāta darba un piepildītas dzīves, nepamanām, ka "pārlecam" pāris gadiem, lai ātrāk sasniegtu kāroto. Rezultātā mūsu patiesais vecums, atklāts kolēģiem un paziņām, arvien biežāk rada pārsteigumu līdzcilvēkos. Lai no tā izvairītos, iepazīsties ar "Cosmopolitan" apkopotajām pazīmēm, kas liecina - tu šķieti vecāka par saviem gadiem.

Tavi kolēģi ir izbrīnīti, uzzinot tavu patieso vecumu

Kad dzimšanas dienā atklāj, ka tev nupat apritējuši 25 gadi, visi ir izbrīnīti, jo klusībā domājuši, ka esi vismaz 28 gadus veca.

Un tas ir nevis pāris lieko krunciņu dēļ, kas nesen parādījušās ap tavām acīm, bet gan mūžam piezemētās un disciplinētās uzvedības, kā arī gatavības strādāt jebkurā diennakts laikā dēļ.

Tavi tuvākie draugi ir piecus līdz desmit gadus vecāki par tevi

Ik reizi, kad esi satraukta par nepatīkamām situācijām savā ikdienā, viņi atgādina, ka tavos gados ar visu tika galā daudz vienkāršāk. Un tu jau atkal viņu klātbūtnē jūties nepieredzējusi un naiva...

Tava paškontrole ir leģendāra

Vai tas būtu nogurums, dusmu uzplūdi vai pāris liekie kokteiļi korporatīvā pasākumā, tu nekad neesi zaudējusi paškontroli un izdarījusi kaut ko pretrunā ar nevainojamas uzvedības kodeksu. 

Paziņas nekad neatceras tavu vecumu

Runājot par gadu skaitu ar attālākiem paziņām, tev vienmēr jāatgādina, ka vēl neesi sasniegusi 30 gadu slieksni, tā izpelnoties pārsteiguma pilnus skatienus.

Tavas labākās draudzenes vecāki domā, ka esi pāris gadus vecāka par viņu meitu...

...neraugoties uz to, ka mācījāties vienā klasē.

Tu labi saproties ar mammas draudzenēm

Pat tad, kad mammas nav klāt, tu vari lieliski pavadīt laiku ar viņas draudzenēm, atrodot kopīgu sarunu tematus un vienojoties kopīgās interesēs.

Tu vienmēr esi saposusies

Pat, ja jāiet vien ciemos pie draudzenes, tu uzcirtīsies un ieveidosi frizūru. Neieveidoti mati un vienkāršs apģērbs nav priekš tevis.

Tu vari dot padomus ikvienam

Neraugoties uz savu gadu skaitu, tu tiec uzskatīta par patiešām gudru un pieredzējušu un tavus padomus par labiem un noderīgiem esam uzskata pat gados vecāki cilvēki.

Tu tiecies ar gados vecākiem vīriešiem

Un ik reizi, kad partnera draugi sastop tevi, viņi jūtas pārsteigti, ka patiesībā esi jaunāka.

Ar tevi var konsultēties par pensijas fondiem un apdrošināšanām

Tu esi veikusi smalku izpēti, lai atrastu izdevīgākos plānus krājkonta izveidei, pensijas fondam un apdrošināšanai, neraugoties uz faktu, ka tikko pabeigta vien augstskola.

Tieši tu aizved mājās par daudz iedzērušo draudzeni

Katrā draudzeņu pasēdēšanā tava loma ir nogādāt mājās pārlieku iereibušās draudzenes. Un tu neiebilsti.

Tavas brīvdienas ir paredzamas

Laicīga celšanās, sporta zāles apmeklējums, pārtikas iegāde un atgriešanās mājās pie iecienītajiem seriāliem. Vai nav skumji?

Tavs apģērbs ir klasisks un vienkāršs

Tavā skapī nebūs atrodams nekas no jaunākajām tendencēm. Jau gadiem pieturies pie klasiska un komfortabla stila un nemaz neplāno to mainīt.

Tu esi mazrunīga, stāstot par sevi

Tev jau sen šķiet, ka nav vajadzības kādam sevi apliecināt un informēt par savu dzīvi. Ja netiek jautāts, tu neatklāj neko vairāk par savu darbavietu un personību, kā vien vispārīgus faktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!