Foto: PantherMedia/Scanpix
Bērna zodiaka zīmes var sniegt ieskatu par viņa personību. Lai gan ir ļoti intriģējoši saskatīt bērna potenciālu, pastāv risks, ka jūs pārmērīgi centīsieties virzīt bērnu uz priekšu, neļaujot viņam līdzsvaroti attīstīties. Jūs varat rosināt bērna apslēpto dotību izpaušanos, bet nevajag traucēt attīstību, uzspiežot savas vēlmes. Vienmēr jāatceras, ka potenciāls ir tikai iespējamība.


Jūsu bērna zodiaka zīme kalpo jums par sākumpunktu, lai novērtētu viņa stiprās un vājās puses, kā arī konflikta un harmonijas jomas saistībā ar ģimeni. Tomēr jāatceras, ka arī citi faktori dzimšanas horoskopā var ietekmēt zodiaka zīmi.

Auna zīmē dzimis bērns.

Neatkarīgs, egocentrisks, pašpārliecināts, enerģisks. Uzskata, ka viņam ir taisnība. Karstasinīgs. Ar stipru gribu, straujš, atklāts. Ļoti sāncensīgs, vienmēr iesaistīts darbībā. Nepieļauj kompromisus. Valdonīgs, mīlošs. Jaunu projektu iniciators, labi iesāk, bet nepabeidz. Drosmīgs, bezbailīgs. Uzņēmīgs, iekaro pasauli triecienuzbrukumā.

Vērša zīmē dzimis bērns.

Konservatīvs, mīl drošību, uzticams, neatlaidīgs. Spītīgs. necieš, ka tiek izjaukta viņa rutīna. Lēni iekarst, bet kvēls savās dusmās. Muzikāls, mākslinieciesks, praktisks un ar mehāniķa prasmi. Nekad nepadodas, tomēr var būt laisks. Darbojas lēnām, necieš steigu. Uzticams un mīlošs. Mīl glāstus un patīk garšīgi paēst. Var būt liekā svara problēma. Veido pasauli.

Dvīņu zīmē dzimis bērns.

Runīgs, komunikabls, radošs, rotaļīgs. Īsts dzīvsudrabs, nespēj nosēdēt mierā. Ziņkārīgs un ar bagātu izdomu. Ātri un nervozi darbojas, pārmērīgi nodarbināts prāts, runā miegā. Prot ātri koncentrēties. Spēj veikt dažādus uzdevumus. Draiskulīgs, nerātna humora izjūta. Divi cilvēki vienā, mainīgs. Melo. Neatkarīgs, necieš glāstus un apkampienus. Izsaka savas domas par pasauli.

Vēža zīmē dzimis bērns.

Emocionāls, mīl mājas, kaprīzs. Ļoti jūtīgs un iekšēji nedrošs. Viegli aizvainojams, mēdz žēlot sevi. Neatlaidīgs, privātīpašniecisks, sevišķi attiecībās ar māti. Ar bagātu iztēli un gādīgs. Kluss. Izvairīgs, aplinkus risina lietas. Orientēts uz naudu. Maigs, vēlas saņemt glāstus. Slēptas ambīcijas. Grib pabarot visu pasauli.

Lauvas zīmē dzimis bērns.

Izteiksmīgs, līksms, mīlošs, rotaļīgs. Prieka avots vai arī tirāns. Grib, lai viss notiktu pēc viņa prāta. Izteikti radošs. Mīl ģēbties skaistās drēbēs un tēlot. Mīl glaimus. Nepieciešami skatītāji. Daudz draugu, starp kuriem dominē viņš. Liels lepnums. Mīl rutīnu. Ļoti mīlošs un nebaidās to paust. Grib valdīt pār pasauli.

Jaunavas zīmē dzimis bērns.

Akurāts, vērīgs, paklausīgs, kautrīgs. Intelektuāls un praktisks. Mīl tīrību un rutīnu. Rātns. Vienīgais bērns, kas rūpējas par kārtību. Vēss un neemocionāls, bet var satraukties par sīkumiem. Izvēlīgs ēdiena ziņā. Raizējas par veselību. Paškritisks - tiecas pēc neiespējamas pilnības. Jāpanāk, lai šis bērns izvirzītu sev reālistiskus mērķus. Kalpo pasaulei.

Svaru zīmē dzimis bērns.

Šarmants, māksliniecisks, mīl koķetēt, draudzīgs. Vēlas izpatikt, nepieciešamas tuvas attiecības. Neizlēmīgs, laisks, necieš uztraukumus. Taktisks, melo, lai neaizvainotu citus. Neprot pateikt "nē". mīl dzīvniekus. Juteklisks, maigs, vēlas saņemt glāstus. Tiecas pēc taisnības. Harmonizē pasauli.

Skorpiona zīmē dzimis bērns.

Noslēgts, intensīvs, neizdibināms. Ar stipru gribu. Nesaudzīgs. Lojāls. Mīl vientulību. Ar spēcīgu iztēli. Uztverīgs un redzīgs. Ļoti greizsirdīgs un privātīpašniecisks. Nepieciešama drošība un rutīna. Mēdz stipri dusmoties, var kļūt destruktīvs. Nekad neaizmirst nodarījumus. Cenšas apgūt pasauli.

Strēlnieka zīmē dzimis bērns.

Neatkarīgs, neapvaldīts, aktīvs. Mīl brīvību un plašumu. Ziņkārīgs, dzimis pētnieks, bezbailīgs. Spontāns, paviršs, nav disciplinēts, neatzīst ierobežojumus. Runīgs, atklāts un draudzīgs. Vienmēr uzdod jautājumus, visu grib zināt. Sportisks, netaktisks, neprot melot. Patīk, ka viņu māca. Nepatīk glāsti un apkampieni.

Mežāža zīmē dzimis bērns.

Pašpietiekams, piesardzīgs un nopietns. Lēni attīstās. Daudz strādā, paklausa noteikumiem, ievēro ierobežojumus. Pesimists, bet ar lielisku humora izjūtu. Mīl vēsturi un tradīcijas. Ambiciozs, jau bērnībā tiecas pēc sociālā statusa. Orientēts uz naudu. Vēlas būt pasaules virsotnē.

Ūdensvīra zīmē dzimis bērns.

Dumpīgs, neatkarīgs, neprognozējams, patiesības meklētājs. Ar plašiem uzskatiem, orientēts uz nākotni, eksperimentētājs. Interesējas par zinātni, neparasto un pārdabisko. Iedibina jaunus virzienus. Emocionāli distancēts, necieš apkampienus un glāstus. Iejūtīgi uztver sociālos, labdarības un ekoloģiskos jautājumus. Varētu izglābt pasauli.

Zivju zīmē dzimis bērns.

Sapņains, māksliniecisks, orientēts uz iztēles pasauli. Viegli ietekmējams. Sajauc šķietamo ar realitāti. Nepatīk atbildība. Nepieciešamas robežas. Izpauž savas emocijas, tiecas pēc komforta un glāstiem. Līdzjūtīgs. Nav sāncensīgs. Mēdz pārāk izdabāt savām iegribām. Tēlošana kļūst par realitāti. Vēlas apvienot pasauli.

Avots: Džūdī Hola "Ieskaties nākotnē" (izd. Zvaigzne ABC).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!