Biedrības "Dr. Klauns" galvenais simbols ir sarkanais deguns, kura uzlikšanā, tā paužot atbalstu Dakteru Klaunu darbam un akcijai "Smiekli ārstē!", iesaistījušies arī Latvijas uzņēmēji. Šodien visi aicināti pievienoties īpašā zibakcijā - uzlikt sarkanu degunu!

Dr. Klauna mēneša noslēgumā piektdien, 10.oktobrī no plkst. lidz 17:00 visi projekta atbalstītāji aicināti uz zibakciju Rīgā, Doma laukumā. Tajā var piedalīties ikviens no mums, vienīgais nosacījums – jāuzliek sarkanais klauna deguns un jāpauž atbalsts Dr. Klaunu kustībai. Klauna deguns vienos visus – lielus un mazus, skolēnus un skolotājus, LTV diktorus, Delfi ziņu reportierus un jebkuru citu.

Zibakcijā uzņemsim lielāko sarkano degunu kopfoto Latvijā un varbūt… visā pasaulē!

Lai nebēdā tie, kuriem deguni līdzi nebūs, jo degunus pret ziedojumiem varēs saņemt uz vietas

Akciju sabiedrības Rīgas piena kombināts valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs ir viens no pirmajiem, kurš pauž atbalstu akcijai "Smiekli ārstē!". Uzliekot sarkano degunu, Normunds aicina tāpat rīkoties un atbalstīt Dakteru Klaunu darbu Latvijas slimnīcās ar mazajiem pacientiem izdevniecības "Dienas žurnāli" galveno redaktori un direktori Ingu Gorbunovu, režisoru Andreju Žagaru un Putnu fabrikas "Ķekava" valdes priekšsēdētāju Andri Vilcmeieru. Minētajām Latvijas uzņēmējdarbības vidē un sabiedrībā kopumā ar savu darbu labi pazīstamajām personībām Normunds Staņēvičs aicina uzlikt sarkano klaunu degunu un uzņemtās fotogrāfijas vai video publicēt sociālajos medijos.

Jau vēstīts, ka akcija "Smiekli ārstē!" norisināsies līdz 10.oktobrim, vācot līdzekļus "Dr. Klauns" programmas darbībai un attīstībai, kas ar teicamiem rezultātiem Latvijā darbojas kopš 2012.gada. Līdzekļi aktīvi tiek ziedoti gan zvanot pa tālruni 90006086, gan pārskaitot biedrības kontā, savukārt atsevišķās "Narvesen" tirdzniecības vietās ziedotāju lielās atsaucības dēļ vajadzējis pat papildus piegādāt sarkanos Dakteru Klaunu degunus.

Akcijas "Smiekli ārstē!" atbalsta veidi

  • "Narvesen" tirdzniecības vietās, ziedojot 1 eiro vai vairāk dāvanā var saņemt "Dr. Klauna" sarkano degunu.
  • Ar sarkano degunu var nofotografēties un publicēt foto sociālajos tīklos - hashtag #smiekliarste
  • 10. oktobrī ar sarkano degunu piedalīties zibakcijā Doma laukumā, Rīgā.
  • No katras Food Union "Limbažu piens" iegādātās piena pakas 1 cents tiek ziedots projekta "Dr.Klauns " atbalstam.
  • No katras "Rīgas Miesnieka" jauno "Bērnu cīsiņu" iegādātās paciņas 3 centi tiek ziedoti projekta "Dr.Klauns" atbalstam.
  • Zvanot uz ziedojumu tālruni 90006086 (maksa par zvanu 1,42 eiro)
  • Veicot pārskaitījumu uz akcijas ziedojumu kontu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!