Foto: AFP/Scanpix

Portāls Cālis.lv izsludina jaunu konkursu - pastāsti par sava bērna vēlmēm, ko viņš sapņo atrast Ziemassvētku vecīša dāvanu maisā un varbūt tieši tu balvā iegūsi vienu no trim LEGO® Adventa kalendāriem.

Nākamsvētdien, 30.novembrī, jau pirmā Adventa svētdiena, kas nozīmē - Ziemassvētku gaidīšanas svētki var sākties.

Lai šo laiku līdz īstajiem svētkiem padarītu aizraujošāku, ir pieejami dažāda veida Adventa kalendāri, kas katru dienu mazajiem rada kādu pārsteigumu. Un kāpēc, lai šo pārsteigumu neradītu LEGO® Adventa kalendārs?

Pastāsti, ko tavs bērns vēlas saņemt no Ziemassvētku vecīša, kādas ir viņa neparastākās, kvēlākās vēlēšanās. Nav svarīgi, kā un kam bērns šos sapņus izteicis - vēstulē vecītim vai māmiņai, tētim vai omītei. Vari sūtīt fotogrāfijas ar bērna sagatavotu vēstuli Ziemassvetku vecītim, varbūt bērns savas vēlmes izteicis, dziedot un jums tas ir iemūžināts video? Gaidīsim - mums būs interesanti.

No visām iesūtītajām vēstulēm izlozēsim trīs laimīgos, kuri balvas varēs saņemt vēl līdz pirmajai Adventa svētdienai.

Vēstījumus par bērnu vēlmēm sūtiet uz calis@delfi.lv ar norādi "LEGO konkursam" līdz 27.novembrim. Laimīgos uzvarētājus paziņosim 28.novembrī.

Par balvu: Adventes kalendārs rada prieku jau pirms Ziemassvētkiem. Kas var būt aizraujošāk par jaunu LEGO konstruktoru katru rītu? LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO City palīdzēs aizpildīt dienas līdz Ziemassvētkiem ar pārsteigumiem un jautrām rotaļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!