Bērnu un jauniešu konkursa "Balss pavēlnieks" skatītāju simpātiju iemantojusi deviņus gadus vecā rīdziniece Katrīna Paula Dīringa.

Konkursa laureātu koncerts norisinājās LTV1 ēterā, kurā uzstājās visu četru raidījumu pirmo trīs vietu ieguvēji.

Lielajā galā koncertā godalgoto vietu ieguvēji pirmo reizi muzicēja kopā ar Latvijas profesionālajiem mūziķiem. Grupa "Poppy" uzstājās kopā ar "Dzelzs vilks" solistu Juri Kaukuli. Duetam Raivo un Karlīna pievienojās vēl viens dziedātāju pāris Dāvis Mazurenko un Elizabete Skrastiņa, savukārt Amanda Grīnberga vienojās kopīgā dziesmā ar "Balss pavēlnieks" vadītāju Ralfu Eilandu.

"Jūras akmentiņiem" uz skatuves pievienojās Agnese Rakovska un Edmunds Rasmanis. Esterei Katrīnai Pogiņai muzikālo pavadījumu spēlēja Kārlis Lācis, bet Valērijas Čuvizovas skatuves partnere bija Aminata Savadogo.

Grupas "Espresso" dziedājumu papildināja Ievas Kerēvicas vokāls. "Dzintariņi" uzstājās ar Normundu Rutuli, savukārt Šarlote Lēnmane izpildīja skanīgu dziesmu kopā ar Samantu Tīnu.

Tautiskā dziedājumā vienojās Katrīna Priedēna un grupa "Raxtu Raxti". Ziemassvētku dziesmu duetā izpildīja Katrīna Paula Dīringa un Ginta Krievkalna. Koncerta noslēgumā uz skatuves kopā uzstājās grupa "Ziedi!" un Atis Ieviņš.

Apkopojot telefonbalsojuma rezultātus "Balss pavēlnieka" skatītāju simpātiju balvu ieguva deviņgadīgā rīdziniece Katrīna Paula Dīringa, kura koncertā uzstājās ar dziedātāju Gintu Krievkalnu, kopā izpildot aizkustinošu tuvojošos svētku dziesmu "Ziemassvētku nakts".

Foto: Publicitātes foto

Šogad konkursam kopumā pieteicās aptuveni 170 dalībnieku vecumā no pieciem līdz 16 gadiem. Pusfinālā iekļuva 111 jaunie talanti, no kuriem tika izvēlēti 40 izpildītāji – solisti un grupas – četrās vecuma kategorijās. Pirmo reizi konkurss "Balss pavēlnieks" tiek filmēts Latvijas Televīzijā, portālu Cālis.lv informēja LTV komunikācijas speciāliste Agita Pudule.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!