Foto: Shutterstock
Ja cītīgi koncentrējies uz karjeras attīstīšanu, atceries, ka nav vēlams aizmirst par savstarpējo attiecību veidošanu ar līdzcilvēkiem, dibinot gan jaunus kontaktus, gan uzturot jau esošos. Šai sakarā vitāli nozīmīga ir tava personība un tās šarms. Ieteikumus, kā personību padarīt spilgtāku, ļaujot sev vairāk atklāties, sniedz "MSN" aptaujātie psihologi.

Ieklausies

Foto: Shutterstock

Pārāk bieži mēs, tā vietā, lai ieklausītos otra teiktajā, domājam par to, kādu atbildi cilvēkam sniegt, lai pierādītu savu taisnību. Atbrīvojies no šī ieraduma un parādi sevi apkārtējiem kā uzmanīgu klausītāju, tā iemantojot cilvēku cieņu un simpātijas.

Atklāj jaunas intereses

Foto: Shutterstock
Dzīve nav vien nemitīgs skrējiens pēc naudas un panākumiem. To ir jāprot baudīt. Ja to iemācīsies, arī tava personība kļūs gaišāka un cilvēkiem tīkamāka – atsāc nodarboties ar senu hobiju, ja vienmēr esi vēlējusies ceļot, sāc plānot atvaļinājumu, neatmet ar roku gleznošanai, kas tevi vienmēr ir valdzinājusi. Iespēju sevi pilnveidot ir daudz!

Esi informēta par aktualitātēm un notikumiem pasaulē

Foto: PantherMedia/Scanpix

Tev nav jābūt ārvalstu ekonomikas norišu ekspertei, taču sapratne par to, kas šobrīd notiek pasaulē, kādas ir aktualitātes kultūrā un citās jomās, tev tikai palīdzēs. Sarunu tematu, ar ko dalīties ar cilvēkiem, būs vairāk, un tu spēsi argumentēti izklāstīt savu viedokli, nevis tikai piekrītoši māt ar galvu.

Saskati pozitīvo

Foto: Shutterstock

Nekas tā neizsūc enerģiju, kā mūždien neapmierināti cilvēki, kuri žēlojas par visu un visiem. Savukārt cilvēki, kuri saglabā optimistisku skatu uz dzīvi, mums ir patikuši vienmēr. Secinājumus vari izdarīt pati!

Pavadi laiku ar cilvēkiem

Foto: Shutterstock

Neskaiti "Like" atzīmes savā Facebook profilā, bet gan cilvēkus skaitu, ar ko kopā ieturi vakariņas pie viena galda! Reālā komunikācija ir daudzreiz svarīgāka un attiecību veidošanā būtiskāka par virtuālu saziņu! Ļauj cilvēkiem iepazīt savu patieso personību ar visiem tās niķiem un vājībām, nevis uzturi mākslīgu ilūziju par perfektas sievietes tēlu!

Vairāk riskē

Vairāk riskē

Regulāri izkāpjot no savas komforta zonas, tu vairosi pārliecību par sevi, vairāk ticēsi savām spējām un pati sev! Nebaidies uzsākt sarunu ar svešinieku rindā pēc kafijas vai pieteikties kādā dīvainā projektā! Ikviena riska uzņemšanās (protams, saprātīga) būs tā vērta!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!