Foto: stock.xchng

Kautrējies uzvilkt augstpapēžu kurpes, jo baidies izskatīties garāka par savu "pavadoni"? Nekad neiesi uz randiņu ar cilvēku, kura ķermeņa uzbūve stipri atšķiras no tavējās? Pirms turpini slīgt savos kompleksos, piedāvājam iepazīties ar trim ne tiem ierastākajiem pārīšiem no Lielbritānijas. Portāls dailymail.co nolēma noskaidrot, vai darbojas vecā paruna, ka pretpoli pievelkas, un mīlestība ir akla. Vai tā ir patiesībā, lemiet paši.

Garais un mazputniņš

Foto: PantherMedia/Scanpix

Mārketinga speciāliste Anna Raita (23 gadi) dzīvo kopā ar topošo sākumklašu skolotāju Hariju Sperringu. Viņi ir vienaudži, Annas augums – 155 centimetru, bet Harija – 196 centimetru. Vienīgā nepatīkamā lieta, ko Annai nodara šī mīletība, viņai regulāri jūtamas sāpes kakla rajonā, jo jaunai sievietei visu laiku jāskatās uz augšu uz sava mīļotā seju. Tāpat nelielas grūtības rodas brīvdienu laikā – Harija garās kājas ir grūti izstiept lidmašīnā, kā arī tad, kad viņš iesēžas Annas mini auto pasažieru sēdeklī. "Ceļgali praktiski aizsedz ausis. Vēl man ļoti patīk skatīties, kā viņš dauzās ar maziem bērniem – tas ir amizanti," atzīst Anna. Savukārt Harijs atklāj, ka ar cilvēkiem sarunāties pieradis, nedaudz pieliecoties, tādēļ, kad saticis Annu, viņš pat neesot pamanījis, kāds ir viņas augums. "Man šķiet, ka manai mīļotajai ir daudz grūtāk, nekā man, jo viņai visu laiku nākas pacelt galvu uz augšu. Tāpēc, ja gaidāma garāka saruna, mums abiem jāapsēžas," stāsta Harijs.

Tievais – apaļīgā


35 gadus vecā aktrise Sāra Čeina ir precējusies ar 40 gadus veco Haretu, kurš strādā aviācijas jomā. Sāras augums ir 155 centimetru, svars – 105 kilogrami, bet Herets ir 183 centimetru garš un viņa svars ir 73 kilogrami, taču šīs atšķirības nemaz netraucē ģimenes laimei (viņi apprecējās 2004.gadā). Sāra ļoti labi apzinās savus "gabarītus" – viņa nēsā 60-62.izmēra apģērbu un ļoti liela izmēra krūšturi, un lieliski saprot, ka abu atšķirības ķermeņa uzbūvē, kādam var likties smieklīgas. Sāra cenšas ignorēt ļaunu cilvēku komentārus šajā sakarā. Galvenais – viņai ir Herets, kurš saka, ka cilvēkā galvenā ir dvēsele un uzskata, ka viņa sieva ir brīnišķīga jebkura izmēra apģērbā. Paradoksāli, bet Sāra dod priekšroku veselīgai pārtikai – dārzeņiem un salātiem, bet vīrs ļoti iecienījis čipsus un šokolādi, bet svarā nepieņemas. Sāras vīrs uzskata, ka sievai nepieciešams būt pārliecinātākai par sevi, tādēļ regulāri viņai saka, cik skaista viņa ir. "Pirmais, ko es ievēroju – tas ir pasakainais smaids," par pirmo tikšanos ar Sāru atceras Herets. Viņa bija tik pievilcīga, ka es neievēroju viņas ķermeņa aprises, un arī šodien priekš manis tā nav problēma. "Fakts, ka viņa par mani ir īsāka, liek man justos kā aizstāvim," atklāti stāsta Herets.

Jaunais – viņa jau gados

Foto: Shutterstock

41 gadus vecā Vesna strādā par direktori kādā kinokompānijā, bet viņas partneris Džo Lamu ir virtuves mēbeļu dizaineris un viņam ir 28 gadi. Pāris audzina trīs gadus veco dēlēnu Ferdinandu. Laiku pa laikam sieviete sevi iedomājas kā vecenīti, sēžam invalīdu ratiņos, kurus stumj veselīgais Džo, bet centīgi šīs domas arī mēģina atvairīt. Viņa ir laimīga, jo jaunā mīlestība liek viņai būt tonusā. Džo arī ir laimīgs, jo "viņa Vesna ir brīnišķīga". Viņam vispār šķiet, - jo vecāki viņi kļūst, jo mazāka atšķirība jūtama abu starpā, bet bērna piedzimšana dāvājusi vēl īpašāku saikni. Un pat Džo mamma ir apmierināta, jo dēls ir laimīgs un viņai ir vienalga, kāda gadu starpība ir ar sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!