Foto: PantherMedia/Scanpix

Attiecību veidošana liek sirdij straujāk pusktēt, bet attiecību saglabāšana jau prasa nedaudz vairāk - dzīvesgudrību, mīlestību, pacietību, kompromisu meklēšanu un to atrašanu. Kā veiksmīgāk un bez lieliem strīdiem sadzīvot ar otru, dažus padomus sniedz portāls uduba.com

1. Pastāsti par savām cerībām, vēlmēm. Tavs vīrietis pats nespēj iedomāties, ko tu vēlies sadaidīt no viņa. Tieši tāpat viņš ne vienmēr arī spēj izprast, par ko esi sadumsojusies vai satraukusies.

2. Neliec savam vīrietim mīlēt savas draudzenes. Ja viņš nevēlas ar tevi un tavām draudzenēm virtuvē dzert tēju, vēl jo labāk. Katram savi draugi – arī tas var nākt par labu, jo dažreiz ir noderīgi pavadīt laiku jautrā draudzeņu kompānijā. Bet vīra draugu sabiedrībā pagarlaikoties pagūsi vienmēr.

3. Ciešāk apskaujieties. Bieži viens apskāviens spēj izteikt daudz dziļākas jūtas nekā vārdi. Turklāt apskāvieni ne tikai satuvina, bet arī dāvā mums dvēseles miera sajūtu un pārliecību, ka tevi mīl un saprot.

4. Nekad nesāc "vārdu kaujas" pirms miega. Pirmkārt, lai cik brīnišķīga nebūtu bijusi diena, tā atmiņā paliks ar nepatīkamajām beigām. Bet otrkārt, tas, kas vakarā var šķist nozīmīgs un svarīgs vakarā, no rīta var izrādīties pavisam ne tik briesmīgs, patiesībā pat mazsvarīgs.

5. Nepiemini bijušo. Visās attiecībās mēdz būt sarežģījumi. Ja tavs vīrietis nogrēkojies, bet tu esi piedevusi... viss, nekad vairs to nepiemini – nenorādi, kāds viņš bijis nelietis, bet tu cēlsirdīga.

6.
Kopīga laika pavadīšana. Lai tev vienmēr pietiktu laika savam mīļotajam. Nav svarīgi, ar ko jūs nodarbosieties – ar mīlēšanos vai puķu pārstādīšanu, jūs to darīsiet kopā.

7. Neslēp savu pateicību. Viņš ir izdarījis to, ko prasīji? Patiesi pasaki paldies viņam par to, bet nākamajā reizē tavs mīļotais vīrietis izdarīs vēl vairāk. Biežāk viņam saki "paldies", un dari to no visas sirds. Patiesībā, tev taču ir par ko pateikties savam mīļotajam, vai ne?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!