Kā stāsta nozares profesionāļi, pH līmenim mūsu asinīs jābūt amplitūdā virs 7,35. Ja tas būs zemāks, organisma vide būs pārlieku skāba, kā rezultātā, kā apgalvo pētnieki un mediķi, var rasties virkne hronisku slimību, tai skaitā - arī ļaundabīgi audzēji, ja sārmu trūkums ķermenī valdīs ilgtermiņā.
Šai sakarā ir vērts pievērst uzmanību tam, cik skābs vai sārmains ir mūsu uzturs. Kamēr ēdienkartes pH līmeņa kontrolēšana ir samērā sarežģīts process, ūdens skābuma vai sārmainības noteikšana vedas krietni vienkāršāk.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit