Foto: PantherMedia/Scanpix
Inese Fecere ir audžumamma pieciem bērniem, saņēmusi Latvijas lepnuma balvu, bet bez pienācīgām mājām. Nepieciešami 23 000 eiro, lai kuplā ģimene varētu pārcelties uz atbilstošu mājkoli, tādēļ 5.februārī sāks ziedojumu vākšanas kampaņu.

Ceturtdien, 5.februārī plkst.17 tirdzniecības centrā "Spice Home" tiks aizsākta labdarbības akcija "Mājas sajūta".

Vēl pirms gada Inese Fecere mitinājās vienistabas dzīvoklī kopā ar četriem no bērnu nama pieņemtiem bērniem. Nu pievienojies piektais, un ģimene pārcēlusies uz pagaidu trīs istabu dzīvokli. Šobrīd ar Valsts prezidenta kancelejas iniciatīvu un vairāku uzņēmumu atbalstu tiek atjaunota māja jaunajai sievietei un viņas bērniem.

Sienas un jumtu var uzlikt celtniecības tehnika, bet mājas sajūtu var piešķirt tikai mīloši cilvēki. To, apgleznojot kampaņas simbolu – māju, labdarības akcijas atklāšanas pasākumā, centīsies izdarīt daudzie atbalstītāji, tostarp māksliniece Ieva Bondare, Ziedot.lv fonda vadītāja Rūta Dimanta un citi.

Arī ikviens no jums var pielikt roku Ineses Feceres mājas sajūtas radīšanai, ziedojot līdzekļus mājas atjaunošanai īpašās ziedojumu kastītēs tirdzniecības kompleksā "Spice" vai ar labdarības organizācijas Ziedot.lv starpniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!