Foto: Shutterstock
Mēness sirpim kļūstot arvien šaurākam, pazeminās arī vispārējā enerģētika. Kļūst grūtāk kārtot dažādus darījumus un uzsākt jaunus darbus. Dilstošs Mēness ir ideāls laiks, lai attīrītos, kā arī šī laika enerģija palīdzēs viegli un bez pūlēm atbrīvoties no visa liekā, nevajadzīgā un traucējošā, kas sakrājies mēneša laikā, vēstī blogs tava-pasaule.lv, piedāvājot lietas, ko izdarīt konkrētajā laika periodā.

Sarīko mājas ģenerāltīrīšanu!

Nopietnākos tīrīšanas darbus ir vērts atstāt tieši uz dilstoša Mēness laiku, jo tad darbi veiksies vieglāk, kā arī tīrība un kārtība saglabāsies ilgāk.

Izmazgā drēbes un veļu!

Mazgājot veļu dilstoša Mēness laikā, netīrumi un traipi izmazgāsies vieglāk, pat ja pievienosi mazgājamam ūdenim mazāk veļas pulvera nekā parasti. Vēl labāk, ja šajā laikā Mēness ir kādā no ūdens zīmēm (vēzis, skorpions, zivis).

Attīri organismu!

Ja vēlies attīrīt organismu, vislabāk to darīt tieši šai laika periodā. Sarīko sev veselības dienu, kurā dzersi daudz ūdens, ēdīsi dārzeņus un augļus, kā arī atturēsies kaitīgiem ieradumiem!

Pievērsies skaistumkopšanai!

Šis ir lielisks laiks, lai pievērstos tādām skaistumkopšanas procedūrām kā dažādi pīlingi, ādu attīrošas maskas un procedūras, pretcelulīta un taukus dedzinoši pasākumi. Arī vaksāciju vislabāk ieplānot tieši šai laika periodā.

Atdod parādus!

Dilstošs Mēness ir labvēlīgs laiks visāda veida attiecību un saistību, arī parādsaistību sakārtošanai – to izdarīt būs vieglāk un morāli nesāpīgāk.

Izbeidz nogurdinošas un nepatīkamas attiecības!

Ja ir kāds cilvēks, ar kuru komunicējot attiecības sagādā tikai vilšanos un nepatīkamus brīžus, apdomā, vai ir vērts tās turpināt! Iespējams, ir pienācis laiks tās pārtraukt, un katram iet savu ceļu.

Atbrīvojies no negatīvām emocijām, domām un kaitīgiem ieradumiem!

Atvēli laiku pārdomām par to, kā jūties. Vai emocijas, ko izjūti, tev sagādā prieku un pacilātu noskaņojumu; vai domas ir iedvesmojošas un motivējošas; vai tavi ieradumi ir tādi, kas tev nodrošina veselīgu, laimīgu un labklājīgu dzīvošanu? Ja tas tā nav, atbrīvojies no liekās emocionālās bagāžas!

Sakārto dokumentus un pierakstus!

Dilstošs Mēness ir lielisks laiks, lai ieviestu kārtību uz sava rakstāmgalda un arī datorā. Pārskati korespondenci un dokumentus, nevajadzīgo un vairs neaktuālo informāciju izdzēšot vai izmetot. Tādējādi tu pie viena arī sakārtosi domas.

Izrevidē garderobi!

Arī savā drēbju skapī noteikti atradīsi kādu apģērba gabalu, kas tur vien pavada savas "dzīves" stundas jau vairākus gadus pēc kārtas. Ja tas nav bijis lietošanā pēdējos pāris gadus, tad diezin vai vispār jebkad sagaidīs savu zvaigžņu stundu. Labāk uzdāvini to vai pārdod kādam citam, kam konkrētā drēbe noderēs krietni vairāk!

Atbrīvojies no nevajadzīgām lietām!

Šis ir lielisks laiks, lai atbrīvotos no visiem liekajiem priekšmetiem, kas tikai aizņem vietu. Ja gribi ko pārdot, dari to tagad – īpaši labvēlīgs laiks šādam darījumam būs tad, ja Mēness atradīsies skorpiona zīmē!

Atpūties!

Patiesu baudījumu gūsi, ja ieplānosi sev šajā laikā kādu SPA procedūru vai relaksējošu masāžu. Tā tu tikai iepriecināsi ne tikai savu ķermeni, bet arī dvēseli un garu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!