Ikgadējā labdarības akcijā "No sirds sirdij", kas no 12. līdz 14.februārim norisinājās modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", tika saziedoti 7 469 eiro. Iegūtie līdzekļi pilnā apmērā tiks veltīti bērnu Hematoonkoloģijas nodaļas spēļu istabas remontam.

Šī akcija notiek jau trešo gadu. Tās laikā apmaiņā pret ziedojumiem varēja iegūt īpaši šai akcijai izgatavotus suvenīrus – rotas, atklātnes, gleznas, adījumus.

Par saziedotajiem līdzekļiem būs iespēja sagādāt spēles un materiālus Hematoonkoloģijas nodaļas rotaļu istabai, lai bērniem ikdiena slimnīcā priecīgāka un emocionāli vieglāk pārvarēt ārstēšanās procesu, stāsta Bērnu slimnīcas fonda pārstāve Ieva Lejniece.

"Ir ārkārtīgi aizkustinoši un milzīgs prieks, ka cilvēki paši uzņemas iniciatīvu, rīko pasākumus un nāk palīgā, lai atbalstītu Bērnu slimnīcu un iepriecinātu mazos pacientus, kuriem šobrīd jāpavada laiks slimnīcā. Mīļš paldies akcijas "No sirds sirdij!" rīkotājiem un liels paldies, katram, kas atsaucās aicinājumam un akcijā iesaistījās. Mūsu ikgadējie sadarbības partneri mums ir īpaši svarīgi, jo uz tiem varam paļauties un uztveram, kā mūsu draugus, kuri uzticas mums," saka Lejniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!