Visā plašajā pasaulē aizvien lielāku popularitāti iemanto dažādu servisu un pakalpojumu rezervācija internetā. Mūžīgās skriešanas laikmetā, kad allaž kaut kam pietrūkst laika, mūsu izvēlē galveno lomu spēlē ērtības un laika ekonomija. It īpaši, ja runa ir par viesnīcām, transporta pakalpojumiem un ēdināšanu. Jauns, ļoti ērts un viegli saprotams serviss "GetTable.lv" palīdzēs izvēlēties ērtāko restorānu vai kafejnīcu, kā arī ļaus rezervēt galdiņu dažos mirkļos.

Latvijā parādījies jauns, unikāls un daudziem ļoti svarīgs pakalpojums - galdiņa rezervācija labākajos Rīgas un Jūrmalas restorānos tiešsaistē. 

Rezervāciju sistēmu "GetTable.lv" novērtēs gan paši rīdzinieki un jūrmalnieki, gan tūristi. Atliek vien lejuplādēt jauno aplikāciju (Android), izvēlēties piemērotāko restorānu un ar pāris klikšķiem rezervēt galdiņu vajadzīgajā dienā un laikā. Rezervācijas apstiprinājums tiek atsūtīts uz mobilo tālruni kā īsziņa.

Galdiņus rezervēt iespējams vairāk nekā 50 labākajos Rīgas un Jūrmalas restorānos, turklāt piedāvājumu klāsts nemitīgi tiek papildināts. Sistēma ir ļoti vienkārša - nepieciešams tikai norādīt savu vārdu un tālruņa numuru. Divas stundas pirms rezervētā laika tiks atsūtīts laipns atgādinājums par to, ka jūs gaida kādā no labākajiem restorāniem. 

Jebkura maltīte restorānā, kurā iepriekš nav būts, zināmā mērā ir risks. Un runa nav tikai par apkalpošanas kvalitāti. Svarīgi atbildēt uz šķietami vienkāršiem jautājumiem - "Kur vislabāk pavadīt šo vakaru?", "Kā izvēlēties darījuma sarunām piemērotu restorānu?", "Kā nekļūdīties ar galdiņa rezervāciju un piektdienas vakarā neattapties uz ielas, jo populārākajā Rīgas restorānā visas vietas jau aizņemtas?". Lēmums doties uz pirmo pieejamo restorānu var izvērsties par nepatīkamu piedzīvojumu ar nelāgām sekām, piemēram, ļoti sabojātu garastāvokli. "GetTable.lv" serviss pasargās no vilšanās un ļaus mainīt paradumus.

Ar ērtā meklētāja palīdzību jūs varēsiet izvēlēties iecienītāko virtuvi - piemēram, ķīniešu, japāņu, itāliešu, atlasīt restorānus pēc cenu līmeņa vai atrašanās vietas. "GetTable.lv" mājas lapā iespējams aplūkot gan restorānu, gan piedāvāto ēdienu fotogrāfijas, iepazīt šefpavārus, kā arī izpētīt ēdienkartes. Aplikācijā katram restorānam norādīta vidējā pasūtījuma summa, tādējādi ļaujot saprast, ar ko rēķināties.

Šis projekts ir starptautisks, jau pēc mēneša "GetTable.lv" restorānu rezervācijas platforma būs pieejama arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā.

Vai vēlaties uzzināt, ko par jūsu izvēlēto restorānu domā tie, kuri jau tur ir bijuši? Citu apmeklētāju vērtējums un komentāri vienmēr ir interesanti, tādēļ "GetTable.lv" plāno sistēmai pievienot "TripAdvisor", tādējādi ļaujot saviem lietotājiem uzzināt citu pieredzi. 

Kas vēl jāzina? "GetTable.lv" serviss nodrošinās brīvu galdiņu jebkurā gadījumā - ar 100% garantiju! Spiediet šeit un rezervējiet galdiņu restorānā jau tūlīt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!