Piecas organizācijas un piecu "Galactico" tirdzniecības centru apsaimniekotājs sākuši kopīgu labdarības akcija "Palīdzēsim kopā!". Tās gaitā ikvienam interesentam būs iespēja atbalstīt kādu no piecām organizācijām un biedrībām, ziedojot konkrētam projektam.

Akciju rīko "Linstow Center Management"(LCM), kas ir tirdzniecības centru "Alfa", "Mols", "Dole", "Origo" un "Galerija Centrs" apsaimniekotājs, sadarbībā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību "Apeirons", Bērnu slimnīcas fondu, Latvijas Dabas fondu, Dzīvnieku pansiju "Ulubele" un "Ziedot.lv".

Projekta laikā ikvienam interesentam būs iespēja atbalstīt kādu no piecām organizācijām un biedrībām, ziedojot konkrētam projektam. Invalīdu un viņu draugu apvienība "Apeirons" akcijā piedalās ar projektu "Neatkarīgās dzīves treniņi". Tie ir speciāli treniņi cilvēkiem, kuri invaliditāti ir ieguvuši nesen un intensīvā septiņu dienu treniņu laikā cilvēki ar lielāku "invaliditātes stāžu" dalās savā pieredzē, tiek piesaistīti speciālisti, kuri var atbildēt uz sasāpējušiem jautājumiem, iegūt jaunu cerību dzīvei.

Bērnu slimnīcas fonds aicina atbalstīt Bērnu slimnīcas Rehabilitācijas klīnikas aprīkojuma iegādi. Latvijas Dabas fonds piedalās projektā un aicina atbalstīt interneta tiešsaistes nodrošināšanu pie dienas plēsīgo putnu – jūras ērgļa un zivjērgļa, kā arī pie melnā stārķa ligzdām.

Dzīvnieku pansija "Ulubele" aicina ziedot dzīvnieku aprūpei, bet "Ziedot.lv" projektā piedalās ar aicinājumu palīdzēt smagi slimiem bērniem. Par saziedotajiem līdzekļiem tiks nodrošināta īpaša rehabilitācijas palīdzība, kas nav iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos.

Šī ir ilgtermiņa sociālās atbildības programma, atzīst LCM centru komercdirektore Evija Majevska, pastāstot, ka, sadarbojoties ar piecām organizācijām un biedrībām, ir īstenota labdarības siena, pie kuras izvietotas piecas ziedojumu kastītes, kas dod iespēju ilgtermiņā, vienuviet vākt sabiedrības ziedojumus kādam labdarības mērķim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!