Piektdien, 27.martā - Starptautiskajā teātra dienā, plkst.17 jubilejas izrāžu ciklā "Liepājas Bērnu teātrim 45" režisore Vita Pētersone aicina uz izrādi "Pifs", kas veidota pēc Vladimira Sutejeva ilustrācijām. Uz Liepājas Leļļu teātra skatuves satiksies gan esošie, gan bijušie Bērnu teātra dalībnieki. Ieeja - bez maksas.

Pirmo reizi izrādi "Pifs" Liepājas Bērnu teātris iestudēja 1998.gadā. Izrāde vairākkārt tika rādīta Liepājā, kā arī 2001.gadā uz Valmieras teātra skatuves Latvijas skolu teātra festivālā. 27.martā uz skatuves kāps arī pirmā iestudējuma aktrises – Madara Jansone, Gundega Pētersone un jau minētā Inta Vamze, kā arī aktieri, kas piedalījās 2010.gada izrādes retrospekcijā – Tomass Zīle, Baiba Matule un Ruta Beile, kura turpina darboties Bērnu teātra kolektīvā arī šobrīd.

Jubilejas izrādē satiksies dažādas paaudzes, iestudējumā katrai lomai būs vairāki atveidotāji. Pifa lomā iejutīsies Anete Pupila, Baiba Matule un Madara Jansone, Tontona lomā – Marks Vaivars un Tomass Zīle, Herkulesa lomā – Laura Kubila un Gundega Pētersone, Agates lomā – Ruta Beile un Inta Vamze. Režisore Vita Pētersone aicina ierasties dažādu paaudžu Bērnu teātra dalībniekus, lai pēc izrādes dalītos spilgtākajos notikumos un atmiņu stāstījumos.

Jubilejas izrāžu cikla "Liepājas Bērnu teātrim 45" turpinājumā teātra mīļi aicināti apmeklēt arī izrādi "Brūno lāču pasaka" - 8.maijā plkst.12, Liepājas Leļļu teātrī, un noslēgumā - 15.maijā plkst.12 - literāru uzvedumu "Atceroties Jāzepu Osmani", bibliotēkā "Varavīksne".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!