Foto: PantherMedia/Scanpix

No 20. līdz 25. jūlijam mammas, kuras audzina vismaz trīs bērnus, tiek aicinātas piedalīties bezmaksas nometnē. To organizē vecmātes Rudītes Brūveres izveidotais "Ģimenes šūpulis".

"Kā būtu, ja tu paņemtu atvaļinājumu? Ko piedzīvot "Jaunpalejās" valdošajā mierā. Atjaunojoties koku pavēnī. Neviena nepārtrauktai, putnu treļļu pavadījumā saklausīt sievieti sevī. Rodot laiku sen aizmirstam vaļaspriekam vai beidzot palasīt jau noputējušu romānu. Nekur nesteigties. Un nekavēt. Iespurgties smieklos pavisam sievišķīgās nodarbēs. Būt kā pumpuram, kas par ziedu kļūst klusumā. Piedzīvot sevi. Atelpu. No vissvarīgākajiem pienākumiem, kurus veic ik dienu," tā nometnes organizatori vilina daudzbērnu māmiņas atpūsties no ikdienas darbiem.

Nometne notiks "Ģimenes šūpuļa" mājvietā – Jaunpalejās, Beverīnas novadā. Tās laikā varēs baudīt rīta rosmi ar citām mammām, paredzētas izglītojošas lekcijas, diendusas gulēšana, dažādas citas radošas aktivitātes, veselīgas maltītes no sezonālo produktu klāsta,sirsnīgas sarunas u.c. lietas, kurām jau sen biji atmetusi domu pieķerties.

Savu pieteikuma vēstuli dalībai nometnē, – kāpēc tieši tev šis atvaļinājums ir nepieciešams, sūti, rakstot uz info@gimenes-supulis.lv

Dalība nometnē ir bez maksas, taču biedrība priecāsies par ikvienu atbalstu patvēruma mājas tapšanā. Par to lasi šeit. Savukārt informācija par to, kā atrast "Ģimenes šūpuli", atrodama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!