Foto: Publicitātes foto

17. septembrī modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" tika atklāts labdarības Pop -up veikaliņš, kura ienākumi tiks ziedoti Bērnu Klīniskajai universitātes slimnīcai, lai iegādātos jaunas rehabilitācijas ierīces. Veikalā esošās produkcijas vērtība ir 3500 eiro, kas preces pārdošanas gadījumā pilnībā tiks ziedota Bērnu slimnīcas fondam.

Atklāšanas pasākumā uzrunas teica projekta organizatori, muzikālus priekšnesumus sniedza grupa "Dvīnes", Andris Ivančiks, Miks Dukurs, Vita Baļčunaite un Pēteris Asbahs. Pasākumā tika izveidota arī akcijas "Sniedz roku" atbalsta aleja ar vēstnešu rokas nospiedumiem. Rokas nospiedumi ir simboliska zīme, veidojot kopsakarību ar projekta nosaukumu "Sniedz roku!".

Akcijas atbalsta aleja divas nedēļas atradīsies Pop – up veikalā kā atgādinājums, ka šī projekta vēstneši ir – Gundega Skudriņa, Vita Baļčunaite, Ieva Lejiņa (Adamss), Anna un Katrīne Drozdovičas, Miks Dukurs un Kašers. Veikalā būs iespējams iegādāties produktus no: Ecattus, One Wolf, Hobby Wool, Hebe, Zvēru dārza, biedrības "Lote", Bērnu slimnīcas fonda T-kreklus, kas tapuši sadarbībā ar zīmolu Amoralle un Aristocrat Kids, Recycled, Lude, Miljo, Nice Place, QooQoo un KinLeaves.

Papildus īstenotajai kampaņai modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" savu darbību uzsāk mantu ziedojumu vākšanas kastes, kur ikviens var atstāt drēbes, kas tālāk tiks nodotas bērnunamiem un pansionātiem. Kopumā "Rīga Plaza" ir izvietotas četras ziedojumu kastes, kur mantas var atstāt katru dienu, centra darba laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!