Pasaulē ir bērni, kuri piedzimst ar kādām veselības problēmām, priekšlaikus vai pat ļoti smagā stāvoklī… Un tas ir ļoti skumji. Taču ir tik labi, ka ir cilvēki - profesionāļi, kuri ir spējīgi ne tikai izglābt šo mazuļu dzīvības, kas jau ir nenovērtējams panākums, bet arī sniegt viņiem savu mīlestību un rūpes.

Un šis ir stāsts par kādu ASV dzīvojošu medicīnas māsu, kura strādā jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā. Ik dienu pie viņas nonāk bērni, kuri var arī nesagaidīt nākamo dienu. Taču šī sieviete tik ļoti mīl katru no bērniņiem, ka tieši viņas sirds siltums un lielā mīlestība palīdz mazajiem izdzīvot.

Visi vecāki, par kuru bērniem ir rūpējusies Renē, nolēma viņai sagatavot grandiozu pārsteigumu. Viņi uzņēma video, katrs pasakot vismīļākos pateicības vārdus medicīnas māsai.

Kad Renē saņēma šo video, viņa skatījās un nespēja novaldīt asaras. Tik daudz labu vārdu par sevi, turklāt vienā video, sieviete vēl nebija dzirdējusi. Bet tieši viņa ir kļuvusi par sargeņģeli tik daudziem cilvēkiem un viņu mazuļiem!

Taču ar video aplūkošanu vecāku gatavotais pārsteigums vēl nebeidzās. Vecāki atbrauca pie Renē uz slimnīcu, paņemot līdzi arī visus mazulīšus, par kuriem Renē bija rūpējusies un palīdzējusi sagaidīt nākamo dienu, tad aiznākamo, tad vēl aiznākamo…

Tiešām aizkustinošs video par cilvēkmīlestību, par to, ka ir tik jauki, ka cilvēki neaizmirst tos labos darbus, ko savulaik sajutuši no pilnīgi svešiem cilvēkiem, kuriem pat tas ir tikai darba pienākums. No sirds jāvēl – vēl vairāk tādus cilvēkus kā Renē, jo īpaši medicīnas nozarē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!