No 30. novembra līdz 26. decembrim tirdzniecības parkā "Alfa" īpašā labdarības stendā varēs iegādāties apģērbus, telefonu vāciņus, krūzītes un citus dizaina priekšmetus, kā arī bērnu radītas Ziemassvētku kartītes, kas būs tapušas, iedvesmojoties no SOS ciemata bērnu radītām fotogrāfijām.

9. oktobrī 12 bērniem no Valmieras SOS ciemata kopā ar Latvijas fotogrāfiem bija iespēja vienu dienu izjustu galvaspilsētas burzmu un šarmu, un savas emocijas un iespaidus iemūžināt fotogrāfijās. No bērnu radītām fotogrāfijām novembra beigās taps īpaša dizaina priekšmetu kolekcija, kas Adventes laikā speciāli izveidotā stendā būs nopērkama tirdzniecības parkā "Alfa".

Visi ieņēmumi par pārdoto preci nonāks atpakaļ pie bērniem, piepildot kādu sen nerealizētu sapni vai iegādājoties kādu SOS ciematam nepieciešamu lietu, portālu "Cālis.lv" informēja "Alfa" komunikācijas konsultante Liene Jurkāne.

Sabiedrībā zināmi fotogrāfi – Agnese Aljēna, Matīss Markovskis, ziņu aģentūras "LETA" fotogrāfs Edijs Palēns, "Latvijas Avīzes" fotogrāfe Karina Miezāja un citi kopā ar bērniem pilsētā iemūžinās bildēs Rīgas skaistākās vietas un iegūtos fotoattēlus Adventes laikā varēs apskatīt izstādē tirdzniecības parkā "Alfa", kā arī preces ar bilžu apdruku iegādāties īpašā labdarības stendā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!