Foto: Publicitātes foto

11. novembrī noslēgusies labdarības akcija "Riepas ar sirdi", sarūpējot Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Intensīvās terapijas nodaļas pacientiem nepieciešamo aprīkojumu, kā arī iepriecinot mazos pacientus, līdzi atvedot ēnu teātri.

Portālam Cālis.lv Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa stāsta, ka labdarības akcija "Riepas ar sirdi" tiek rīkota jau piekto gadu ar mērķi atbalstīt Bērnu slimnīcu un mazos pacientus. Iepriekšējos gados akciju laikā saziedoti vairāk nekā 40 000 eiro, kuri tika izlietoti, sarūpējot nepieciešamo aparatūru slimnīcas jaundzimušo un priekšlaikus dzimušo bērnu nodaļām, kā arī īpašu medicīnisku aprīkojumu pacientiem ar apdegumiem. Šogad labdarības akcijas laikā par saziedoto naudu -
13 384 eiro tiks sarūpēts nepieciešamais inventārs reanimācijas nodaļas pacientiem.

Bērnu slimnīcas anestezioloģijas un intensīvās terapijas klīnikas vadītāja Arta Bārzdiņa stāsta: "Precizitāte darbā ar smagi slimiem bērniem ir mūsu slimnīcas prioritāte. Akcijas ietvaros dāvātā aparatūra un svari palīdzēs veiksmīgi realizēt šo tik svarīgo mērķi intensīvās terapijas darbā.”

Akcija "Riepas ar sirdi" ir riepu centru tīkla "Pirelli Key Point" labdarības iniciatīva, kas tiek realizēta jau piekto gadu. Akcijas laikā no katra pārdotā vasaras riepu komplekta riepu centrs ziedoja 1,44 eiro Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai, tāpat akcijā piedalījās arī Latvijas autovadītāji, ziedojot "Pirelli Key Point" riepu centros izvietotajās ziedojumu kastītēs un Bērnu slimnīcas fonda norēķinu kontos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!