Foto: Shutterstock
Bērnu vēlmju saraksts, gaidot Ziemassvētkus, var būt gana garš un neparasts, taču kāda meitene uz vienkāršas papīra lapas uzrakstījusi savu kvēlāko sapni – dāvanā saņemt kaķi. Lai vecītis labāk saprastu, kaķa vārds uzrakstīts 16 dažādās valodās.

Bieži vien bērni jau iepriekš paredz, ka šāda veida dāvanām vecāki var pateikt stingru "nē", varbūt tādēļ vēstulē vārds "kaķis" minēts tik daudzās valodās, ka meitenei tomēr vēl ir cerība?

Novembra pēdējās dienās meitenes mamma padalījusies ar meitas neparasto vēstuli vietnēs Reddit.com un fotogrāfiju ielikusi Imgur.com, kur vēstījumu komentējuši daudzi, jo daudzi cilvēki. "Kādā vēl valodā jūs gribat, lai to pasaku? Lūk, te būs 16," zem vēstules parakstījusies meitene.

Meitenes vēstule savākusi jau ap trīs miljonu skatījumu, bet komentāru skaits sasniedzis jau divus tūkstošus. Daudzi komentētāji pasmējušies, ka meitenei jāuzdāvina sunītis. Tomēr, uzzinot, kādēļ meitene tā sapņo par kaķīti, iespējams, daudzi no šiem cilvēkiem jau nožēlojuši savu cinismu.

"Mēs zaudējām divus mūsu kaķus, un viņa patiešām pēc tiem skumst. Kaķis numur pirmais apēda kaut ko ne to, un tas viņam iestrēga kuņģī. Mēs iztērējām vairāk nekā divus tūkstošus ASV dolāru, mēģinot viņu glābt, taču viņš nomira. Kaķis numur divi aizbēga aptuveni pirms diviem mēnešiem," tā situāciju aprakstījusi mamma, piebilstot, ka ģimene pagaidām nevēlas ņemt jaunu kaķi. "Vīrs teica – vai nu viņš, vai kaķis. Izskatās, ka mums nebūs kaķis," tā skaidrojusi mamma.

View post on imgur.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!