Jānis Vīksna, Ainars Mazjānis
Foto: Jānis Vīksna, Ainars Mazjānis

Turpinot Gundegas Skudriņas radošās aģentūras "Skudras metropoles" nepieradināto vakariņu jeb gastronomisko performanču ciklu "Gadalaiki", aizvadītās nedēļas nogalē Gulbju ezera krastā atpūtas centrā "Spāre" aizvadīta projekta trešā daļa "Ziema", kuras vadmotīvi bija mežs, baltums un aukstums, informē pasākuma organizatori.

Lai gan jau izskan ziemas pēdējie akordi, performances radošā grupa ziemas tematiku atspoguļoja gan scenogrāfijā un dizainā, gan gastronomijā un mūzikā.

Trīs ziemas pēcpusdienas un vakarus viesi baudīja izsmalcinātu, šefpavāra Andra Jugāna (restorāns "KUK BUK") īpaši šim pasākumam radītu maltīti no meža veltēm. Tās lielākie pārsteigumi šoreiz bija ēdams sniegs, dzēriens no zemes mātes dzīlēm, dalībnieku acu priekšā Gulbju ezerā izmakšķerētas zivis, turpat meža namā nomedītas paipalas, pēc meža smaržojošās sūnās satikts briedis un kristālos servēts deserts ledus valstībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!