Mana mamma manī ir iedēstījusi nemitīgu vēlmi attīstīt savu domātspēju, tā ''STV Pirmā!'' televīzijas vienā no rakstu sērijām ''Es lepojos ar savu mammu'' atzīst pianists un komponists Vestards Šimkus.

Slavenais pianists atminas, ka viņam toreiz bijis aptuveni septiņi gadi – abi gājuši ziemā pa slidenu ceļu, slīdējuši, mamma nesusi smagās somas un teikusi, ka reiz, dēls, tu izaugsi un varēsi palīdzēt nest. "Toreiz es domāju, ka nekad tik liels neizaugšu, bet tagad varu teikt, ka beidzot esmu tik liels, ka varu panest viņas smagās somas," tā Vestards. Viņš atzīst, ka ļoti lepojas ar savu mammu un tad, kad mājās ir mamma, ir pavisam cita gaisotne nekā tad, kad viņas nav.

Arī raidījuma "Starp mums runājot" vadītāja Grēta Gorjučko atzīst, ka ir lepna par savu mammu, ļoti, ļoti viņu mīl, lai gan dīvainā kārtā viņai to nevarot atzīt.

Māmiņu dienu gaidot, "STV Pirmā!" piedāvā aizkustinošus stāstus ''Es lepojos ar savu mammu''. Šie stāsti, kas tiks rādīti rakstu sērijās, atklās to, ko, iespējams, tik daudzi jūt pret savām mammām, lai arī ne vienmēr to pauž skaļos vārdos. Pirmajā no stāstiem domas un jūtas pret savu mammu vārdos tērpj arī bērni – Daniels, Ketrīna. Turpmāk ik otrdienu pulksten 22 varēsi redzēt kārtējo sēriju par mammām – televīzijā ''STV Pirmā!''!

Sākot ar 26. aprīli, ik otrdienas vakaru katra māmiņa aicināta noskatīties stāstu ''Es lepojos ar savu mammu'', kura laikā dažādi bērni godīgi un vienlaikus ļoti aizkustinoši stāstīs par savām mammām. Katrs no bērniem – liels vai mazs – novēl arī ko īpašu savai vismīļākajai un labākajai mammai. Iespējams, ka daudzi jo daudzi bērni, vai tie jau ir lieli vai vēl mazi, varētu pievienoties šiem atklātajiem stāstiem, pat ja skaļi vārdos neko tādu nepauž. Šie stāsti ir kā dāvana visām Latvijas māmiņām īpašajos svētkos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!