Foto: Publicitātes attēls
Sestdien, 14. maijā no pulksten 11 līdz 17 izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pērļu medības bērniem - "Andele mandele kids", kur mammas jaukā atmosfērā varēs iepirkties un nomedīt mazajām dāmām un kundziņiem vērtīgas lietas.

Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis ir vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas tavam mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma laikā jau ceturto reizi norisināsies arī mazo ķiparu rokdarbu tirdziņš, kurā tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam noteikti vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz email: info@andelemandele.lv

Šajā andelē tirgotāju skaits būs ap 350.

Ieejas maksa apmeklētājiem no pulksten 11 līdz 15 – trīs eiro (ieeja bērniem līdz 12 gadu vecumam – bezmaksas).

Piedāvājuma klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaiņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, rati, proti, viss, kas mazajiem ir aktuāls. Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

Kā ikkatrā andelē, arī šoreiz paredzēts labdarības stūrītis, tādēļ, ja tev ir apģērbs, ko ziedot mazajām sirsniņām, ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama, aicina andeles organizatore Līva Jaunozola.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!