Foto: Shutterstock
15. maijā vārda dienu svin Sofija, Taiga, Arita un Airita. Sirsnīgi sveicam! Bet – kā mūsu gaviļnieču raksturu un dzīvi ietekmē viņu vārda numeroloģiskā vibrācija?

Sofija (6)

Vīrišķās enerģijas vārds ar spēcīgu savienību ar Kosmosu. Sofija ir ļoti daudzveidīga, spilgta, gudra, saimnieciska, rosīga, ar vēlmi atšķirties no citiem. Viņa ir radoša, ar labu intuīciju, intelektuāla, apveltīta ar divkāršo loģiku un zinātkāra. Spītīga, bet vienmēr patiks pretējam dzimumam. Vārds aktivizē izjūtas. Sargeņģeļa vārdā nav, jānopelna pašai.

Taiga (8)

Vīrišķās enerģijas vārds. Taiga ir gudra, mērķtiecīga, spītīga, dzīvesgudra un lietišķa. Vārds nostiprina dzīves enerģiju, vēlmi pēc patstāvības un būt līderei. Sargeņģeļa vārdā nav, tas dzīvē jānopelna pašai.

Arita (5)

Sievišķās enerģijas vārds. Arita ir maiga, ar labu intuīciju, tajā pašā laikā ļoti izturīga, ar vēlmi būt pirmajai un tapt pamanītai, ar savu ego. Vārds padara viņu ļoti sievišķīgu un pastiprina dzīves enerģiju. Arita ir laba sarunu biedre. Vārdā ir arī sargeņģelis.

Airita (9)

Sievišķās enerģijas vārds. Airita ir gudra sieviete, laba padomdevēja citiem. Viņa ir mērķtiecīga, spītīga un izturīga – kā no azbesta, nekad nepadosies, viņai svarīgi būt pirmajai. Vārds Airitai palīdz stabili stāvēt uz zemes, palielina dzīves enerģiju un paaugstina intelektu. Vārdā ir sargeņģelis, kurš ļauj realizēt Airitas talantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!