Pavasara tematiku ar dabas mošanos un tās dāvanām performances radošā grupa atspoguļoja gan scenogrāfijā un dizainā, gan gastronomijā un mūzikā, kam īpaši romantisku noskaņu radīja Salaspils Nacionālā botāniskā dārza krāšņā vide.
Piecus pavasara vakarus 150 viesi baudīja izsmalcinātu, šefpavāra Andra Jugāna (restorāns "Kuk Buk") īpaši šim pasākumam radītu maltīti no pavasara dāvātajām veltēm – gan kurkstošām vardēm un laiskiem gliemežiem, gan brīvsolī tikušām sliekām un nupat izdīgušiem burkāniem un bietēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit