Foto: F64
Vasaras brīvdienas vēl rit pilnā sparā, bet līdz skolas gaitām atlicis pavisam maz laika, tāpēc Latvijas valsts mežu dabas parkā Tērvetē augusts ir "nominēts" kā ģimeņu mēnesis. Svētdien, 7. augustā, gaidāms kāds īpašs muzikāls pārsteigums.

Visu augustu pasakām un zināšanām bagātajā mežā būs iespēja kopīgi atpūsties visai ģimenei – paciemoties pie Rūķu kuplās saimes un kopīgi veikt mazus un lielus darbus, atklājot Rūķu saimes zināšanu krātuves noslēpumus, paklejot pa jaunizbūvētajām parka takām netālu no Koka skatu torņa, kopīgi baudīt teatralizētus dziesmotus uzvedumus.

Svētdien, 7. augustā, Tērvetes dabas parka Atrakciju laukuma estrādē pulksten 12 būs skatāms un klausāms sirdi ielīksmojošs dziesmots stāsts. Tāds stāsts, kurā varēs atpazīt paši sevi, savus niķus un stiķus, redzēt ģimenes dzīves ikdienišķus un pārsteidzošus notikumus, pasmaidīt par sevi un saviem mīļajiem, baudīt kopā būšanas mirkļus un novērtēt savus mīļos.

Latvijas valsts mežu dabas parks Tērvetē aicina aktīvi un priekpilni pavadīt nu jau mazliet dzestrākās, bet solījumu un jaunatklājumu apvītās augusta dienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!