Foto: Shutterstock

Maģijā nekas nenotiek nejauši, un, ja maga arsenālā ir krīts, tad tas pilda noteiktu uzdevumu mērķa sasniegšanai. To, kā šādu maģisko krītu sagatavot un pielietot, stāsta krievu mags Dmitrijs Ņevskis.

Šim nolūkam nepieciešams parasts, balts krīts, kurā nav izmantotas krāsvielas. Ieliec to uz diennakti sālī, pēc tam izņem un noskaiti lūgšanu: "Cilvēces Radītājam, dvēseles piepildītājam, mūžīgās glābšanas nesējam, Kungs, sūti savu Svēto Garu ar svētību šai lietai. Lai tai piemīt debesu spēks, Tava aizgādība, lai tā palīdz miesas glābšanai un Kristus palīdzībai." Noliec krītu uz palodzes un neaiztiec diennakti. Tad krīts ir gatavs un izmantojams ikdienā. Maģiskajam krītam nav derīguma termiņa, to var glabāt tik ilgi, cik vien nepieciešams.

Maģiskais krīts spēj aizsargāt tavu mājokli no negatīvās enerģijas, kas tur iekļūst kopā ar cilvēkiem, kas tajā ienāk. Tas ir dabisks process, jo cilvēks, kontaktējoties ar citiem, saņem noteiktu daudzumu gan pozitīvas, gan negatīvas enerģijas.

Ņem krītu un pieej pie ieejas durvīm no telpas puses. Uz kreisās stenderes acu augstumā uzvelc nelielu krustiņu, tad nākamo krustiņu – uz stenderes virs galvas durvju vidū, un pēdējo – pa labi no ieejas. Krustiņiem nav jābūt košiem un pamanāmiem, bet līnijas jāuzvelk singras un skaidras. Tad atver durvis un no kreisās puses uz labo uzvelc uz sliekšņa līniju. Šī aizsardzība strādās apmēram mēnesi, pēc tam vēlams to atjaunot, nenodzēšot vecos krustiņus, bet zīmējot tiem pa virsu.

Logu aizsardzība aktuālāka būs tiem, kas dzīvo nelielos mājokļos, kur logi ir pieejami svešiniekiem. Garāmejoša cilvēka negatīvs var iekļūt mājoklī tieši caur logiem. Līdzīgi kā iepriekš, ņem krītu un zīmē krustiņus uz loga – vispirms kreisajā pusē, tad virs loga, tad pa labi un – visbeidzot – zem palodzes. Tā kā logi tiek pakļauti mazākai negatīva ietekmei, aizsardzību var atjaunot reizi trijos mēnešos.

Telpā bez dabiskā enerģijas līmeņa, kas piemīt tā saimniekiem, var atrasties arī dažādas negatīvas substances. Nav tik būtiski, kas tās ir un kā izskatās, taču to ietekmi grūti sajaukt ar kaut ko citu.

Parasti cilvēks, nokļūstot šādā telpas sektorā ar anomāliju, izjūt diskomfortu, nemieru un aukstumu. Apvelc šo zonu pulksteņrādītāja virzienā ar maģisko krītu! Labāk apli veidot mazliet lielāku par to. Tad ieliec trauciņā svētītu sveci, aizdedzini, novieto to apļa iekšpusē un pamet telpu. Kad svece būs izdegusi, ieej aplī un centies fiksēt izjūtas. Ja diskomforts ir pārgājis, vari ķerties pie rituāla noslēgšanas, ja ne – aizdedz jaunu sveci un rīkojies tā tik ilgi, kamēr jutīsies komfortabli.

Kad liekas, ka tas ir izdarīts, nepieciešams šo vietu apzīmogot. Aplī novelc divas līnijas – no augšas uz leju un no no labās puses uz kreiso, veidojot krustu. Tad kārtīgi izmazgā grīdu, nomazgājot visas krīta pēdas. Ūdeni izlej podā vai aiz mājas stūra.

Krīta spējas attīrīt cilvēka enerģiju nav tik izteiktas, kā mums gribētos, tomēr, pateicoties savai stabilizējošajai iedarbībai, tas spēj noņemt nemieru un nervozitāti, īpaši, ja to radījis noskaudums vai cita negatīvā enerģija. Lai sev vai kādam citam noņemtu negatīvo enerģiju, nomierinātu pirms svarīgas tikšanās vai piešķirtu pašpārliecību, uzliec krītu uz atvērtas plaukstas un ieberz to rokās tā, lai tas nokrāsotu rokas no pirkstu galiņiem līdz pat plaukstas pamatnei. Tad krītu noliec malā, saliec plaukstas kopā, aizver acis un dziļi ieelpo. Izelpas laikā paver plaukstas laiviņas veidā un uzpūt tām, cik spēka, nopūšot krītu. To labāk darīt vannas istabā vai uz ielas, lai vēlāk nebūtu jāvāc krīta daļiņas. Tad nomazgā rokas tekošā ūdenī un redzēsi, kā pēc šā vienkāršā, bet efektīvā rituāla mainīsies noskaņojums!

Maģiskais krīts var kalpot arī kā amulets. Tam nepieciešams dabīgās ādas maisiņš, kurā ielikt krīta gabaliņu un nēsāt to kaklā vai kabatā. Šāds amulets spēj pasargāt cilvēku no svešinieku negatīvās iedarbības.

Krīts var arī norādīt, ja uz cilvēku veikta maģiska iedarbība ar ēdiena vai dzēriena palīdzību. Ja kaut kas tāds nodarīts (uzlikts piebūrums vai noskaudums), krīts to savam saimniekam parādīs. Cilvēkam radīsies nepatīkama garšas sajūta, un vemšana, kas var tai sekot, ir dabisks veids, kādā negatīvā enerģija no cilvēka tiek izvadīta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!