Katram cilvēkam ir savs astrālais dvīnis, kurš nepārtraukti atrodas blakus. Šī amorfā bezmiesīgā būtne var būt ļoti nopietna un efektīvi palīdzēt dažādos sadzīviskos jautājumos, bet var būt arī nebēdnīga, dažkārt novest no ceļa un ieviest darbos jucekli.

Lai sakontaktētos ar savu astrālo dvīni, portāla "Magplus.ru" eksperti iesaka atrast vientuļu vietu, pagriezties ar seju pret ziemeļiem, aizvērt acis un pacelt rokas. Tad, rokas lēnām virzot uz leju un sāniem, noskaiti: "SON LII GRANOS." Atver acis, pietupies un saki: "Manu dvīni, parādies. Dod par sevi zīmi, atbalsti mani darbos, drošini un palīdzi man." Šajā mirklī esi uzmanīgs: astrālā dvīņa atbildes zīme var būt ļoti dažāda – vēja plūsma, čīkstoņa, brīkšķis vai kas cits neparasts. Kad pieņemsi (sajutīsi) dvīņa zīmi, piecelies un trīs reizes skaļi saki: "GRANOS LI."

Kontaktēties ar savu dvīni var dienas laikā, taču no nedrīkst darīt mēneša 13. un 17. datumos, kā arī lielu baznīcas svētku laikā.

Savu astrālo dvīni vari arī kaut kur aizsūtīt, piemēram, lai tas palīdzētu tev tuvam cilvēkam vai lai saņemtu informāciju par tevi interesējošo problēmu. Šim nolūkam izej uz ielas, pagriezies ar seju uz to pusi, uz kuru gatavojies sūtīt dvīni, un skaļi izrunā varas vārdus: "NORD SEN SANA." Tad turpini: "Manu dvīni, lido (noformulē adresi, kurp jādodas). Palīdzi (paskaidro, kam un kā). Esi uzticams draugs un sūtnis."

Lai tavs dvīnis būtu apveltīts ar īpašu spēku un spētu sazināties ar Skolotāja dvīni, dilstoša Mēness ceturtdienā nepieciešams veikt speciālu rituālu. Pirms rītausmas izej ārā, vēlams, atklātā vietā, kurā labi var redzēt austošo sauli. Pagriezies ar seju pret austrumiem un, skatoties uz austošo spīdekli, saki šādus vārdus: "Saule austrumos uzausa, rietumos norietēs. Ej ar sauli, mans dvīni. Apej visu zemi. Atgriezies pie manis ar jaunu spēku!" Kad Saule būs pilnība uzlēkusi, noskaiti: "HAZ KAZAS KAUZAS."

Šo rituālu nedrīkst iniciēt 24. datumā. Visas rituāla darbības nepieciešams veikt vienatnē, un par to būtību nevienam nav jāzina.

Lai arī šī metode šķiet vienkārša, tā ļauj aktīvi izmantot astrālā dvīņa palīdzību tajos gadījumos, kad "objekts", kam vajadzīgs tavs atbalsts, atrodas tālumā, kā arī dažādās ārkārtas situācijās.

Visu var izdarīt arī vienkāršāk. Domās atdali savu dvīni un nosūti to uz kādu vietu vai pie cilvēka, pat nezinot, kur tas atrodas. Redzētais vienmēr atbilst īstenībai, tiesa gan, spoguļattēlā. Lai dvīni ieraudzītu apkārtējie, tas jāuzlādē ar enerģiju. To labāk uztvers tavi tuvākie radinieki, taču nav vērts viņus biedēt bez īpašas vajadzības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!