Foto: Publicitātes foto

8. oktobrī no pulksten 11 līdz 17 izstāžu centrā "Ķīpsala" norisināsies pērļu medības bērniem - "Andele Mandele kids", kur 450 māmiņas tirgos bērniem noderīgas lietas.

Pasākuma laikā jau otro reizi norisināsies mazo ķiparu rokdarbu tirdziņš, kur tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz email: liva.jaunozola@gmail.com

Andelēšanās piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolassomas – viss, kas mazajiem ir aktuāls, arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

Kā ikkatrā "Andelē Mandelē", paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja tev ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām, pasākuma organizatori ar prieku tos pieņems un nogādās tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.

Ieeja pasākumā no pulksten 11 līdz 15 – trīs eiro, pēc pulskten 15 – bez maksas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!