Katrs no mums spēj piestrādāt pie tā, lai piesaistītu savā dzīvē vairāk naudas. Tas izdarāms, palielinot gan savu, gan savas apkārtējās vides naudas enerģētiku. Augoša un pilna Mēness laikā šādiem rituāliem ir īpašs spēks, Jupitera dienā ceturtdienā – vēl jo vairāk! Par to, kā tas darāms, stāsta enerģiju dziedniece Nikole Lanninga.

  • Iztīri māju no sastāvējušās enerģijas. Pirmām kārtām jau iztīri to fiziski, tad – izkvēpini to ar salviju. Pārliecinies, ka esi apstrādājis visas maliņas, tajā skaitā logu un durvju ailes, jo tieši pa tām mājā iekļūst enerģijas.
  • Sagatavo eliksīru no ūdens un smaragda kristāliem. Noliec to tiešā saules gaismā un ļauj kristāliem divas stundas uzlādēt ūdeni.
  • Gaidot, kamēr ūdens būs uzlādējies, paņem piecas 20 centu monētas un uzlādē tās ar savu enerģiju (ja tev pazīstams Reiki, izmanto to). Ja esi uzskaņojies uz naudas enerģijas formātu, tu monētas uzlādēsi, lai tās nestu naudu tavā dzīvē un mājā. Tad uzliec tām aizsardzību.
  • Uzlādēto ūdeni pārlej pudelē ar izsmidzinātāju. Apsmidzini visas monētas un ļauj tām nožūt. Tad katrā no četriem mājas stūriem apglabā pa monētai, ierokot tās zemē aptuveni 15–20 cm dziļumā un nedaudz aplaisti tās. Ja mitinies dzīvoklī, vienkārši noliec to katru savā dzīvokļa stūrī.
  • Atrodi mājā vietu piektajai monētai. Tai vajadzētu atrasties mājas vai dzīvokļa centrā. Tam jābūt kaut kam, ko tu izmantosi par visu enerģiju koncentrācijas punktu. Lai paplašinātu šo punktu, palielinātu enerģiju pieslēgumu tam un iegūtu lielāku naudas plūsmu sava nama virzienā, vari uzlikt monētai naudas Budas figūriņu.

Pēdējais solis – bagātībai uzlādēto ūdeni izsmidzini pa visu māju, atkal īpaši rūpīgi apstrādājot logu un durvju ailes. Ja atlicis vēl nedaudz ūdens, izlej to uz ārpusē apraktajām monētām, lai tas sniegtu vēl papildu enerģiju!

Lai bagātība vairojas tavā mājā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!