Jaunās "Dzīvesziņas gadagrāmatas", ko nule klajā laidusi izdevniecība "Lauku avīze", sadaļā "Augusts. Pilnbrieds" Žanete Korde dalās savā dzīvesziņā par graudu dziedinošajām īpašībām un maizes cepšanu. Piedāvājam izlasīt arī jums. Turpinājumā – Žanetes Kordes teksts.
Ēdiena asimilācija organismā atkarīga no Saules kustības, un katram produktu veidam mūsu uzturā ir diennakts laiks, kad tas tiek sagremots vislabāk. Graudaugu laiks ir no plkst. 11 līdz 14, un vislabāk, ja tie netiek kombinēti ar olbaltumvielu produktiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit