16. decembrī, plkst.18.45, kad Mēness zeltu pārvaldošajā Lauvas zīmē jau kādu brīdi pabijis, ir labs čeku dedzināšanas un naudas rituālu laiks. Otra šāda diena būs Saulgriežos, bet tad jau Mēness ieiet dilšanas fāzē un piemērotāk ir dedzināt to, no kā grib tikt vaļā, – rēķinus, parādzīmes un tamlīdzīgi.

Jāteic, ka dažādiem astrologiem ir dažādas sistēmas, pēc kā nosaka vislabāko laiku naudas maģijai, taču pamatnosacījums ir Pilnmēnesim tuvākā ceturtdiena un Jupitera stunda. Protams, ne čika un ne Merkura cilpas laikā. Šoreiz ceturtdienā Jupitera stundas laikā iekrīt čiks, tāpēc izvēlēta nākamā šim nolūkam labākā – Veneras stunda.

Kā jau minēts, Pilnmēness ir īstais brīdis, kad censties sadraudzēties ar naudas enerģiju, tāpēc – varbūt ir īstais brīdis pagatavot kādu finanšu veiksmes talismanu pēc senču tradīcijām? Jāteic, pārlieka nopietnība jebkuram rituālam traucē, tāpēc labāk, lai tā ir līksma darbošanās ar naudas enerģijām, nevis izmisīgs mēģinājums tikt pie naudas ar visiem līdzekļiem!

Piespraud veiksmi pie atloka!

Pavisam vienkāršu talismanu var pagatavot šādi. Iegādājies jaunu drošības adatu tieši šim nolūkam. Kad Mēness uzausis (16. decembrī, piemēram, tas notiek plkst. 19.10), ieber lēzenā šķīvītī trīs ēdamkarotes sāls, izlīdzini pa šķīvīti. Tām pa virsu uzber trīs ēdamkarotes cukura, atkal nolīdzini. Trešajā kārtā uzber trīs ēdamkarotes rīsu. Attaisi drošības adatu un akurāti "iespraud" šķīvī. Atstāj uz nakti.

No rīta iespraud adatu apģērbā tā, lai tā nebūtu redzama.

Adatu var uzlādēt no jauna augošā vai pilnā Mēnesī.

Lai nauda nāk kā mušas uz medu

Arī šis rituāls ir ļoti vienkāršs un prasa vien tik, lai sagādā sīknaudu (aptuveni tik daudz, cik ietilpst nelielā bļodiņā) un medu.

Iemērc pirkstus medū un tad izgrozi pa rokām visas monētiņas, kas ir bļodiņā, uzrunājot čukstiņu: "Kā muša uz medu, tā nauda pie manis. Kā viss pie medus līp, tā nauda pie manām rokām līp. Lai notiek tā!"

Monētas noskalo tekošā ūdenī un vari tērēt vai izmantot kādam citam amuletam vai rituālam.

Veiksmīgās naudiņas vaskā

Izņem no sava maka monētas – skaitam un nominālam nav nozīmes, derēs visas. Ielej nelielā trauciņā mazliet ūdens un ieber tur monētas.

Aizdedzini vaska sveci un pilini vasku bļodiņā, līdz monētas pārklātas. Uzpūt ūdenim un iztēlojies, ka aizpūt prom visas finanšu likstas un ka tagad tavā ģimenē valda pārticība.

No rīta izņem divas monētiņas un ieliec atsevišķi makā – tās vienmēr jānēsā līdzi un nedrīkst nejauši iztērēt.

Pārējās monētas lieto, kā parasts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!