Foto: DELFI
Tuvojas teiksmainais laiks, kad mēs rezumējam kārtējo nodzīvoto gadu, būvējam plānus nākamajam un vēlam visu vislabāko sev un saviem tuviniekiem. Vai šo vēlmju piepildīšanai var izmantot rūnu maģiju? Protams, var!

Saulgrieži un gadumija ir svētki, pirms kuriem mēs īpaši centīgi tīrām māju. Neaizmirsti – svarīgi ir ne tikai uzkopt, sakārtot saaugušo "kultūrslāni", izsviest vai atdot citās rokās nevajadzīgos priekšmetus, bet arī attīrīt mājokļa enerģētiku, jo pat vislabākie novēlējumi var iestrēgt negatīvas enerģētikas "purvā".

Mājas enerģētiskās tīrīšanas rituāls

Foto: Shutterstock

Tam tev būs nepieciešama svece – jebkāda tievā svece, labi derēs arī baznīcas svecīte. Uz tās virzienā no augšas (degļa) uz leju uzzīmē 4 Kveort (Cweorth) rūnas – kā attēlā. Aizdedzini sveci un apej ar to mājokli, sākot no ieejas durvīm, pret sauli. Ja kādā vietā svece sāk sprakšķēt vai dūmot, uzkavējies tur un nogaidi, kamēr tā atkal degs rāmi.

Pēc mājas apstaigāšanas sveci atstāj, lai izdeg līdz galam. Tīrot telpas, jāpasaka, tieši ko tu aizvāc un "sadedzini". Un neaizmirsti piebilst, ka tas notiek bez kaitējuma visiem mājā dzīvojošajiem! Pēc telpu attīrīšanas jutīsi, ka parādās ozona, tīrības un viegluma sajūta visapkārt.

Sveces ar rūnu formulām

Dažkārt man jautā – vai var rūnu formulas rakstīt uz eglītes rotājumiem? Atbildu – ja tev tā tīk – dari, taču to, ka šīs formulas strādās, nevaru garantēt. Drīzāk tas ir rotājums.

Labāk tad jau izgatavot sveces ar rūnu formulām un aizdegt tās uz svētku galda. Tās pastiprinās visus tavus labos vēlējumus.

Ko uz tādām svecēm rakstīt? Ja ne pārāk orientējies rūnu maģijā, labāk izmanto sakrālos rūniskos vārdus (skat. ilustrāciju).

1) Šis vārds nozīmē "veiksme". Atbilstoši šo vārda maģijā izmanto ar mērķi piesaukt labu veiksmi.
2) Sarežģītāks iepriekšējā vārda variants. Tas ir divu vārdu savienojums ar nozīmi "dot veiksmi" vai "veiksmi dodošais". Svarīgi, ka šajā variantā parādās rūna Gebo, kas kopumā atbilst vārdojumam.
3) Šo sakrālo vārdu daudzi pētnieki asociē ar senskandināvu vārdkopu, kas nozīmē "meža sīpols". Tas skaitījās svēts augs, un to godāja liela – galvenokārt aizsargājoša – maģiskā spēka dēļ. Tāpēc arī šim vārdam ir analoģisks iedarbības virziens.
4) "Alus, pilns kauss" – uzplaukums.
5) "Laimīgs, uzvarētājs" – laime, protams, jo – kas gan senajiem vikingiem bija laime, ja ne uzvara?
6) "Mīlestība, mīļotais" – savstarpēja saprašanās, mīlestība.

Ir milzums runeskriptu, kuros izmantoti šie rūnu savienojumi.

Vai šie maģiskie vārdi darbojas? Jā, darbojas. Vai tie nostrādās tieši tev? Varbūt jā, varbūt nē. Katram rūnas iedarbojas individuāli: tas, kas nostrādājis vienam, var nelīdzēt otram, un otrādi.

Kā rakstīt? Rindiņā vai saistītā rūnu formulā. Ja rūnu jomā esi jauniņais – labāk rindiņā, no kreisās uz labo pusi.

Ja neesi pārliecināts par savu spēku un zināšanām, darbojies pēc principa "nenodari sliktu!".

Es pati, gatavojot vaska sveces ar rūnu zīmēm, pievienošu vēl arī noteiktas iedarbības zāles un ēteriskās eļļas, kas pavairos rūnu spēku, un kā praktizējoša rūnoloģe uzlādēšu šīs sveces rūnu aplī.

Lai piepildās visi mūsu sapņi! Daudz laimes Jaunajā gadā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!