13. aprīlis iekrīt ceturtdienā, un ievērojama šī diena ir ar to, ka atkal klāt labais čeku dedzināšanas laiks. Jupitera stunda un citādi atbilstošākais laiks iekrīt plkst. 15.00. Čika laika šajā dienā nav, tāpēc, ja nu gluži pēcpusdienā laiki neizkārtojas, var arī citā laikā. Galvenais – Jupitera diena ceturtdiena un "svaigs" Pilnmēness.

Var rasties jautājums – vai tad retrogrādais (atpakaļgaitā ejošais) Merkurs čeku dedzināšanai netraucē? Astroloģe Aija Austruma tur nesaskata pretrunu: "Tieši par revīziju, pārskatīšanu un atpakaļ nākšanu šis laiks runā! Un vai tad izdotās naudas atgriešanās kontos un makos nav tieši tas, ko čeku dedzinātāji pūlas panākt? Ar čika laiku – brīdi, kad Mēness neveido saiknes ar citām planētām, – ir citādi, tad ne tikai čeku dedzināšana, bet arī jebkura uz konkrētu rezultātu virzīta darbība var nenest cerēto."

Un, kad naudiņa atgriezusies, ievēro mūžsenus padomus, kā to paturēt un pavairot!

Lai izbēgtu no nevajadzīgiem pirkumiem, algas dienā neiztērē nevienu eiro.

Nekad neturi maciņu tukšu – lai tajā ir kaut vai viena monētiņa. Tas pats attiecināms uz virsdrēbju kabatām. Pirms noliec virsdrēbes "vasaras guļā", samet kabatās centus.

Nauda necieš izirušas vīles, notrūkušas pogas un cauras kabatas.

Neslauki drupačas no galda ar plaukstu – veci ļaudis apgalvo, ka tas aizbiedē naudu.

Neaizdod naudu pirmdienā, neaizņemies otrdienā, neatdod parādu piektdienā. Aizdot un aizņemties ieteicams tikai diennakts gaišajā laikā.

Labāku darījuma veiksmi sola zvaigžņota iepriekšējā nakts.

Laimētu, negodīgā ceļā iegūtu, atrastu un dāvinātu naudu nevajag ilgi aizkavēt makā – iztērē to ātri un kaut ko noziedo arī labdarīgam mērķim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!