Ceturtdiena atrodas dāsnās planētas Jupitera aizgādībā, tāpēc liela daļa ar bagātību saistīto rituālu tiek pierakstīti tieši ceturtdienai. Ja jau tā, varam izmēģināt kādu pavisam vienkāršu zīlēšanas veidu, lai noskaidrotu, kādas ir izredzes tikt pie kārotās summiņas.

Tikai vispirms jāņem vērā, ka naudas daudzumu ietekmē dažas lietas, kas atkarīgas tikai un vienīgi no mums pašiem.

1. Kas galvā – tas arī makā. Domas par naudas trūkumu diezin vai palīdzēs to pavairot. Tīri matemātiski spriežot – ko gan mēs varam iegūt, pareizinot nulli? Sāc pieskatīt savas domas par finansēm. Pirmais solis uz turību ir savu iekšējo pārliecību apzināšana.

2. Liela nauda – liela izvēles brīvība – liela atbildība. Bieži neprasme vai bailes rīkoties ar lielām naudas summām kļūst par to zaudēšanas vai neesamības iemeslu. Tāpēc loteriju laimētāji nereti ātri vien atgriežas pie sava agrākā materiālā stāvokļa.

3. Prasme dalīties. Labdarība, desmitā tiesa, dāsnums (patiesībā – tā visa trūkums) ietekmē naudas daudzumu un gluži vienkārši aizver pārpilnības plūsmu, jo šī pārpilnība tiešā veidā saistīta ar iepriekš uzskaitīto. Tas vairāk notiek emociju, nevis aprēķinu līmenī.

4. Mīlestība pret naudu. Ļaudis nereti jauc naudas mīlestību ar skopumu. Tas, par ko runājam, ir labvēlīga un pieņemoša attieksme pret savas dzīves materiālo pusi, pret vitāli svarīgo Zemes enerģijas izpausmi.

5. Attieksme pret naudu kā pret līdzekli, nevis kā pret mērķi ir potenciāli daudz produktīvāka.

Bet nu – par zīlēšanu. Šīm zīlnieces Ellas Nikolajevas piedāvātajām tehnikām nav nepieciešams īpašs aprīkojums vai sarežģīta sagatavošanās, tāpēc varēsi to izpildīt arī tad, ja atcerēsies par savu nodomu pašā vakarā.

Kā jau runājām, svarīga ir nevis nauda, bet tas, ko par šo naudu var iegūt, – tātad tava vēlme. Uzraksti to uz nelielas papīra lapiņas un noliec uz tīra šķīvīša ar uzrakstu uz leju. Aizdedzini. Pēc tā, kas palicis pāri, izdari secinājumus:

  • ja sadegusi visa lapiņa, vēlmes realizēšanai naudas nepietiks;
  • ja sadedzis tikai uzraksts, pēc kāda laika vēlme var piepildīties;
  • ja uzraksts palicis neskarts, naudu vēlēšanās piepildīšanai, visticamāk, dabūsi.

Iespējams, tev ir ne viena vien vēlēšanās, taču tu saproti, ka visas uzreiz piepildīt nebūtu reāli. Tad dari tā: uzraksti katru vēlēšanos uz citas lapiņas un saritini tās. Sarullētās zīmītes sajauc un paliec zem spilvena. Seko visgrūtākais – no rīta, pirms vēl esi atvēris acis, izvelc vienu lapiņu – tā arī būs tā vēlme, kuru piepildīt var izdoties visātrāk, parasti – gada laikā.

Un galvenais – nesaskumsti, ja neizdodas iegūt cerēto atbildi. Var jau būt, ka tas viss ir tikai nieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!