Lieldienu un arī citu svētku laikā biežāk dodamies viesos, ēdam ārpus mājas. Grūtniecības laikā, kā arī bērniņa zīdīšanas laikā ir jāievēro zināma piesardzība attiecībā uz dažiem pārtikas produktiem un to pagatavošanu, norāda Rīgas Dzemdību nama uztura speciāliste Liene Sondore.
Uzturā nedrīkst lietot termiski neapstrādātus produktus. Vienmēr izlasi produkta sastāvu!
Baudot Lieldienu pashu, dažādus saldos ēdienus – olbaltumu krēmus, bubertus, mājas saldējumus, mājās un restorānos gatavotas mērces, majonēzes, pārliecinies, ka nav pievienotas termiski neapstrādātas olas, lauku piens.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit