Lai kopā ar atrasto priekšmetu neiegūtu slimības, neveiksmes vai ķibeles, jāzina, kādus aizmirstus (vai tīšām nomestus) priekšmetus nevajadzētu celt augšā un nest sev līdzi.

Ir vairāki iemesli, kāpēc atradumu ignorēt.

Personīgās higiēnas priekšmeti sevī uzsūc saimnieka enerģētiku. Slimības, negatīvās domas un problēmas, kas vajājušas iepriekšējo īpašnieku, var pāriet uz nākamo (tātad – uz atradēju).

Priekšmets var būt nomests nolūkā atbrīvoties no lāsta vai nobrīnējuma. Nereti lāstus pārliek uz kaut kādu priekšmetu, un rituāla ietvaros cilvēks šādu priekšmetu aiznes patālāk no mājām vai "aizmirst" uz ielas. Tāpēc tavs atradums var būt "piepumpēts" ar tumšu enerģiju un var dot tev enerģētisku triecienu.

Daži priekšmeti ir nomesti tieši ar tādu aprēķinu, ka kāds tos pacels: tā ļaudis cenšas atbrīvoties no savām neveiksmēm un kaitēm. Attiecīgi tāda priekšmeta pacelšana var nest bēdīgas sekas.

Kuri tad ir tie priekšmeti, kurus visbiežāk izmanto kā enerģētikas pārnesējus vai kā atpirkšanos maģiskās darbībās?

Vērtslietas

Dārgmetāls viegli padodas maģiskai iedarbībai, tāpēc rotaslietas no zelta vai sudraba nereti izmanto pieburšanai un arī ļauna uzsūtīšanai.

Gredzenus (jo īpaši saderināšanās gredzenus) uz ielas pamet, lai atvadītos no problēmām privātajā dzīvē. Šāda atraduma pielaikošana var nest nelāgas sekas arī tad, ja iepriekšējais īpašnieks to patiesi ir nejauši pazaudējis. Metāls mijiedarbojas ar sava īpašnieka biolauku un zina daudz par viņa dzīvi.

Svešas rotaslietas nēsāšana mainīs tavu personisko biolauku, radīs diskomfortu un traucēs tavai pašrealizācijai.

Pulkstenis


Foto: Shutterstock

Cik gan bieži dzirdēts, ka cilvēka nāves brīdī viņa rokas pulkstenis apstājas! Šim priekšmetam ir visciešākā saikne ar cilvēka biolauku.

Tāpēc, paceļot šādu atradumu, tu nograuj sava biolauka veselumu un riskē savākt iepriekšējā īpašnieka slimības un problēmas.

Lellītes


Foto: PantherMedia/Scanpix

Ar šo domātas statuetes, mīkstās rotaļlietas un tamlīdzīgi. Ļoti bieži šādas mantiņas iznes no mājas, lai tām līdzi aiziet enerģētiskā uzbrukuma sekas.

Īpaši aizdomīga ir šādu mantiņu atrašana krustcelēs vai vietās, ko vairums ļaužu uzskata par nemīlīgām. Šāds atradums mājās var ievilkt kašķi, slimības un finanšu kreņķus.

Monētas

Foto: Reuters/Scanpix

Metāls viegli uzsūc jebkuru enerģiju – gan pozitīvu, gan negatīvu. Pozitīva enerģija monētu pārvērš talismanā, bet diezin vai talismanu kāds mētās apkārt pa ielu.

Daudz ticamāk, ka monētā izliets negatīvs un tad tā aizmesta, lai tiktu no šā negatīva vaļā. Turklāt jau mūsu priekšteči ievērojuši, ka atrasta nauda bagātību nesola, tāpēc ir ieteicams to uzreiz iztērēt vai daļu noziedot, ja summa liela (uz metāla monētām tas gan neattiecas).

Adatas, saspraudes, kniepadatas

Foto: stock.xchng

Asi metāla priekšmeti viegli "aplīp" ar negatīvu enerģiju, tāpēc reti uz ielas nonāk netīšām.

Pilnīgi iespējams, ka kāds izmantojis adatiņu kā amuletu un nozaudējis. Šāds priekšmets ir piesūcies ar negatīvu enerģiju – aizsargādams savu īpašnieku, tas visus enerģētiskos uzbrukumus uzņēmis uz sevi.

Pieskāršanās atrastai adatai var novest pie tā, ka viss negatīvs, ko nelabvēļi mērķējuši iepriekšējam saimniekam, tiek tev.

Krustiņš


Foto: stock.xchng

Kaklā nēsājamais krustiņš, protams, ir cieši saistīts ar cilvēka likteni. Tas atceras visu cilvēka rīcību, labo un slikto.

Pielaikojot svešu krustiņu, cilvēks "uzvelk" svešu likteni. Skaitās, ka pat viegls pieskāriens atrastam krustiņam nozīmē svešu grēku uzņemšanos.

Atslēgas

Foto: Shutterstock

Rituālos atslēgas bieži tiek izmantotas tam, lai simboliski "ieslēgtu" nelaimi, un pēc tam izmestas.

Cilvēks, kurš ir atradis priekšmetu, "atslēgs" aizslēgtās durvis un ielaidīs ķibeles savā dzīvē.

Atradums ir īpaši bīstams, ja atslēgas atrastas ūdenstilpē.

Dzīparu aproces


Foto: Shutterstock

Tās bieži tiek izmantotas kā aizsargi, kas uztver pret saimnieku vērstu negatīvu. Nejauši šādas aproces nepazūd – tās satrūkst un nokrīt no saimnieka rokas brīdī, kad piesātinājums ar negatīvu ir maksimāls un amulets vairs nespēj pildīt savu aizsarga lomu.

Nepieskaries šādam priekšmetam!

Spogulītis

Foto: Shutterstock

Atspoguļojošajai virsmai piemīt sava, īpatnēja atmiņa – tā uzņem to cilvēku enerģiju, kas konkrētajā spogulī atspoguļojušies, kā arī to notikumu enerģiju, kuru lieciniece bijusi.

Šo enerģiju spogulis tālāk atdod citiem, kuri tajā ieskatās. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc mājokļa enerģētiskajā tīrīšanā neatņemami ietilpst arī visu spoguļu notīrīšana ar sālsūdeni vai citām metodēm.

Bet uz ielas atrastam spogulim ej garām un labāk neieskaties tajā.

Ķemmes

Foto: Shutterstock

Ķemme ir vēl viens priekšmets, kas pastāvīgi mijiedarbojas ar saimnieka enerģētiku, kas lielā mērā atkarīga no viņa domām, dzīvesveida un rīcības. Tāpēc, paceldams ķemmi, tu riskē uzlādēties ar negatīvu enerģiju – jo nav taču zināms, kāds cilvēks bija ķemmes iepriekšējais saimnieks.

Starp citu – arī uz ķemmēm mēdz uzrunāt vārdojumus un izmantot tās pieburšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!