Šie pavasara svētki naktī no 30. aprīļa uz 1. maiju ir auglības un mīlestības godināšanas laiks, kad viens no rituāliem ir mīlēšanās zaļā dabā. Taču diemžēl ne jau visām ir šāda iespēja. Nu, ko – tad jāķeras pie sievietes laimes piesaukšanas rituāliem, lai nākamie Valpurģi būtu līksmāki!

Kā jau vienmēr, kad publicējam mīlestības rituālus, atgādinu, ka cilvēka brīvā griba ir svēta, to manipulēt ir Visuma likumu pārkāpums, tāpēc, lūdzu, nekādas zināmu puišu pieburšanas un svešu vīru aizburšanas!


Mīlestības piesaukšanas rituāls ar zālītēm


Šis rituāls pildāms tieši Valpurģu naktī – no 30. aprīļa uz 1. maiju.

Noliec uz galda lielu porcelāna tasi (pialu), lielu spoguli un sārtu sveci. Apsēdies pie galda un aizdedz sveci.

Pa kārtai ber tasē sausas meža zemeņu lapas, sarkanas rozes ziedlapiņas un melises lapas. Pievieno trīs pilienus lavandas vai rūtas eļļas. Ar abām rokām rūpīgi samaisi tasē zāles un eļļu. To darot, cieši skaties spogulī un uzrunā vārdojumu:

Šīs zālītes vienuviet savāktas,
Lai jaunu mīlu piesauktu,
Lai jaunu kaisli iedegtu,
Mieru un laimi iegūtu.

Zālīšu maisījums jāieliek sārtā maisiņā, turpat ieliec arī ametista gabaliņu un baltu baloža spalvu. Talismans jānēsā sev līdzi tikmēr, kamēr izdodas satikt jaunu mīlestību.


Vēlmes piepildīšanas rituāls


Vispirms sagatavo sev mēness "vannu" – atvelc aizkarus, apgulies tur, kur uz tevi krīt mēness gaisma. Aizver acis. Atslābinies. Iztēlojies visu, ko vēlies. Vari pat iemigt uz brīdi. Mēness vanna vairos sievišķību un darīs tevi pievilcīgāku vīriešu dzimuma acīs.

Tad aizdedz zaļu sveci. Līdzās svecei jābūt apaļam spogulim un uz tā – trim brangiem sāls kristāliņiem. Tev jāskatās uz sveci ilgi, līdz liesmā ieraudzīsi mazītiņu Uguns garu – tas var izskatīties pēc dejojoša elfa ar caurspīdīgiem spārniem. Domās vērsies pie tā ar lūgumu (tam ir jābūt vienam vienīgam un skaidri noformulētam). Atkārto lūgumu trīs reizes.

Sveci nedrīkst nodzēst, tai jāizdeg līdz galam. Kad tā apdzisīs, pasaki garam paldies, ka viņš tevi uzklausījis, un gaidi vēlmes piepildīšanos, ik reizi pirms miega iztēlojoties, ka tas ir jau noticis.

Čigānu mīlestības rituāls


Ja pretējais dzimums tev nepievērš (pēc tavām domām) uzmanību, to ir gana vienkārši izlabot, pārvēršot sevi par ilgotu "objektu" gandrīz ikvienam(-ai), kurš tevi sastapis – vismaz tā uzskata čigānu maģijas piekopēji. Arī šis rituāls veicams tikai Valpurģu naktī un tikai tad, ja Mēness ir augošs (šogad tā būs 5. Mēness diena, kas arī jau varētu derēt).

Šā maģiskā rituāla izpildīšanai tev jāatrod vīteņrozes krūms un jānolauž zariņš, kas aug aptuveni pusmetru no galotnes.

Turot zaru rokā, atkāpies no krūma atmuguriski (tātad – ar skatu uz krūmu) austrumu virzienā kādus metrus 8–10. Ar nolauztā zara galu uz zemes uzzīmē apli aptuveni 1 m diametrā. Nostājies aplī ar seju pret austrumiem, turot zaru paceltā rokā virs galvas, un izsaki vārdojumu:

Opre ze ruke adre ze veš,
Si čiriklo ta čirikļi.
Ķeļe ze ruke adre ze veš
Si piramno ta piramņi.

Tulkojumā tas būtu apmēram tā: "Pār meža kokiem putni laižas – mātītes un tajās iemīlējušies tēviņi. Lai visur mani, sievieti, gaida iemīlējušies vīrieši."

Pēc vārdojuma izteikšanas iespraud zaru apļa vidū un aizej neatskatīdamās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!