Fоtо: Publicitātes foto

6. maijā no pulksten 11 līdz 17 izstāžu centrā "Kīpsala" norisināsies pērļu medības bērniem – "Andele Mandele kids", kur 350 mammas iztirgos bērniem noderīgas lietas un 120 dāmas izpārdos savu garderobes saturu cenās, kas nepārsniegs 10 eiro robežu.

Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas tavam mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma laikā norisināsies arī mazo ķiparu rokdarbu tirdziņš, kurā tieši bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam noteikti vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz email: info@andelemandele.lv.

"Andele Mandele" rīkotāja Līva Jaunozola norāda – piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolassomas. viss, kas mazajiem ir aktuāls, arī par grūtniecēm nebūšot piemirsts.

Kā ikvienā andelēšanās reizē, paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja tev ir apģērbi, ziedo tos trūcīgām ģimenēm.

Ieejas maksa pasākumā no pulksten 11 līdz 15 – trīs eiro, bet pēc pulksten 15 – bez maksas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam par ieeju nav jāmaksā.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !