Foto: Shutterstock
Nogurums, pastāvīgi slikta oma, spēku trūkums un nevēlēšanās izkustēties no vietas – pavasarim tas nemaz nepiestāv! Tomēr daudziem šādas sajūtas ir, un nu jau to vairs nevar norakstīt ne uz avitaminozi, ne uz pavasara depresiju vai sniegu... Taču tā var būt pirmā zīme, ka tavā dzīvē kaut kas nav labi un pareizi! Un ir vērts pēc iespējas drīzāk tikt ar to skaidrībā, jo šīs pazīmes drīz vien var pārvērsties slimībā.

Parunāsim par dažiem šāda stāvokļa iemesliem un risinājumu metodēm.

Mums katram kopš dzimšanas ir pietiekami daudz enerģijas, lai ar uzviju pietiktu pilnvērtīgai un laimīgai dzīvei un ievērojamu rezultātu sasniegšanai. Tomēr mēs paši šo plūsmu dažādos veidos nobloķējam.

Ir jau dzirdēts, taču to var atkārtot atkal un atkal – mūsu enerģiju pirmām kārtām bloķē negatīvas emocijas un neefektīvi uzskati (pārliecības), ko mēs gadiem sevī turam. Jo vairāk aizvainojumu, nožēlas un baiļu tu glabā, jo vairāk ir situāciju, ko tu nespēj pieņemt, jo akūtāk jūti enerģijas trūkumu un jo biežāk slimo. Jebkura negatīva emocija prasa milzīgu spēku patēriņu!

Neharmoniska energoapmaiņa ar citiem cilvēkiem arī paņem lielu enerģijas un spēku apjomu. Tāpat notiek, ja negūsti prieku no tā, ko dari, bet vienkārši strādā sakostiem zobiem un līdz bezspēkam. Šādā gadījumā spēks tiek iztērēts velti!

Nemīlestība pret sevi visās izpausmēs ir vēl viens svarīgs iemesls enerģijas plūsmas bloķēšanai un spēka trūkumam. Mūžīga neapmierinātība ar sevi, kritika un pastāvīga sevis salīdzināšana ar citiem dod vienīgi negatīvu rezultātu. Bieži mēs ejam ne pa savu ceļu un jūtamies nelaimīgi tikai tāpēc, ka gribam kādam kaut ko pierādīt, dabūt to, kas ir vairumam citu, vai "ierakstīties" apkārtējā vidē. Un mūžam nīgrās balsis mūsu galvās nedod mums miera.

Augstāk uzskaitītais nebūt nav pilns spēka trūkuma cēloņu saraksts. Taču tieši no šiem punktiem ir vērts sākt sevis analīzi. Mēs vienkārši tērējam savu enerģiju un – attiecīgi – laiku pilnīgi nevajadzīgām lietām! Un neesam pateicīgi par to, kas notiek mūsu dzīvēs.

Labi, bet kas tad būtu darāms?

Veic ikdienas meditāciju –noskaņošanos, piepildot sevi ar beznosacījumu mīlestību, radot savu – labāko realitāti.

Maksimāli pārstrādā neefektīvas programmas un pārliecības, kuras atklāj sevī. Atbrīvodamies no aizvainojumiem, nožēlas un bailēm, tu atbrīvo vienkārši kolosālu enerģijas daudzumu.

Mērķtiecīgi piefiksē tās savas domas un rīcību, kas tev nosūc enerģiju un ievelk negācijās. Transformē tās pozitīvās.

Norobežo sevi no tādu cilvēku sabiedrības, kas atņem tev enerģiju. Noteikti ir vērts pastrādāt pie jautājuma, kāpēc tavā dzīvē tādi cilvēki vispār ir, ko viņi tev māca, kāds no viņiem labums. Mūsu dzīvē nav nejaušu cilvēku! Taču bez šā jautājuma izritināšanas tavu dzīvi turpinās pildīt enerģijas "zagļi".

Iemācies sevi mīlēt, novērtēt visu, ko dari, un dzīvot bez sevis kritizēšanas un pašpārmetumiem. Apgūsti katras situācijas mācību – bez nosodījuma un ar pateicību.

Iemācies būt pateicīgs. Katru vakaru atceries visu, par ko varētu pateikt paldies. Tas pirmām kārtām palīdzēs tev fokusēties uz visu labo, kas notiek tavā dzīvē.

Rūpējies par savu ķermeni. Laikus un pareizi atpūties, ēd un dod tam slodzi. Mēs tomēr dzīvojam fiziskā pasaulē, un ar to ir jārēķinās!

Pastāvīgi eksperimentē un radi jaunus veidus, kā pacelt savu enerģijas līmeni. Dzīve ir pastāvīga attīstība un transformācija, un mēs maināmies tai līdzi.

Par iespējām apgūt Teta viļņu dziedināšanu informāciju meklē šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!