Foto: Shutterstock

8. jūnijā ap 20.00 vakarā atkal ir labs naudas rituālu laiks, kad var dedzināt sakrātos čekus un arīdzan naudas podiņu pagatavot. Droši vien par tādu podiņu būsi dzirdējis vai vismaz pasakās lasījis. Ne velti vārāms trauks – katls vai pods – izsenis uzskatīts par maģisku rīku. Kā būtu, ja pamēģinātu "ievārīt" sev mazliet naudiņas?

Sagādā podu, kas gatavots no "dzīva" materiāla – akmens, māla – un rada tev asociāciju ar mājām un pārticību. Ja ir vēlme, vari izdekorēt podu, bet tikai ar dabiskiem materiāliem – linu, džutas vai kaņepju auklām, augu elementiem, gliemezīšiem, akmentiņiem, kā nu mūza lido. Galvenais, lai podiņš rada bagātīgu iespaidu.

Tagad piepildīsim to.

Ņem sauju graudu (sliktākajā gadījumā derēs arī rīsi), šķipsniņu cukura, lai nauda salido kā mušas uz saldumu, dažādus sīkus pusdārgakmenīšus (lūk, beidzot atrasts pielietojums satrūkušajām krellēm!) un zeltīto sīknaudiņu. Ieliec podiņā pa vienai dažādu nominālu naudaszīmei.

Vai atminies bērnības pasaku, kur meitenītei tika brīnumpods, kurš vārīja putru, kolīdz tam pateica" "Podiņ, vāri!"? Tad, lūk, tieši šāda doma tev jāieliek tavā naudas podiņā. Kad viss augstāk uzskaitītais salikts podā, paņem to rokās un stingri piesaki – podiņ, vāri! To sakot, iztēlojies, kā podiņā ieliktā nauda vairojas, piepilda podu, paceļ vāciņu un kūsā pāri malām, čaukst un dzinkst pa grīdu.

Katru nedēļu paņem no podiņa kādu naudiņu un iztērē to, bet diennakts laikā ieliec atpakaļ dubultu summu. Divreiz pēc kārtas ņemt uz parāda nedrīkst! Liekot atpakaļ naudu podiņā, atgādini tam – podiņ, vāri!

Izpildot šo nesarežģīto rituālu, tu pamazām pārkārtosi savu zemapziņu uz pārticības viļņa, būsi naudas plūsmā, un gan jau arī turība neizpaliks, līdzīgu vibrāciju "saodusi".

Protams, šis nav vienīgais naudas podiņa gatavošanas veids, tāpēc, lūdzu, neuzskati šo par pareizāku vai nepareizāku salīdzinājumā ar citur lasītajiem vai dzirdētajiem. Par pārējiem – citreiz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!