Foto: Shutterstock

Šis Pilnmēness (9. jūnijā), ko Ziemeļamerikas pirmiedzīvotāji poētiski dēvē par Meža zemeņu Pilnmēnesi, gluži tāpat kā citi Pilnmēneši, ir ļoti jaudīgu enerģiju caurstravots un piemērots transformācijām.

Astroloģijā Mēness ir sievišķā sākotne, tas atbild par intuīciju, sapņiem un zemapziņu. Tāpēc sievietei ir nepieciešams Mēness spēks, lai viņa pilnībā spētu likt lietā savu spēku un īpašo šarmu, kā arī Mēness cikla izmantošana sekmē ieceru piepildījumu. Skaidrs, ka rituālu šādam mērķim ir vesela virkne. Iepazīsim vienu no tiem.

Parasti jūnijā laiks ir gana labs, lai varētu rituālu izpildīt brīvā dabā, turklāt šogad tā ir piektdiena, kad tu, iespējams, būsi laukos. Izmanto šo priekšrocību, lai nodibinātu ciešāku saikni ar Mēnesi un sagatavotos saulstāvjiem! Ja nu izdodas sastapt pareizo cilvēku?... Tad visi "nepareizie" cilvēki, notikumi un atmiņas jāpalaiž vaļā. Pilnā traukā neko jaunu neieliesi!

Tātad – par visu pēc kārtas.

Sagādā bļodu, spaini vai citu apaļu trauku ar ūdeni – pietiekami lielu, lai tajā varētu izpeldināt tējas svecīti. Ielej traukā ūdeni un jau pēc saulrieta noliec to ārā, kur Mēness kaut teorētiski var tikt klāt.

Tad, kad Mēness parādījies (vai tad, kad tam būtu jābūt redzamam) nostājies ar seju pret Mēnesi, noliec sev priekšā trauku, tējas svecīti, sērkociņus, mazu (tiešām maziņu!) lapiņu un rakstāmrīku.

Vispirms iezemējies, paelpo mierīgi, apklusini "putras katlu", kas vārās galvā.

Atsauc atmiņā to, no kā vēlies atbrīvoties. Iztēlojies, ka tas viss pārtop melnā mudžeklītī vai kamoliņā vai tamlīdzīgi. Liec mudžeklītim rauties arvien mazākam un mazākam, līdz tas pārtop par punktiņu. Uzzīmē uz lapiņas šo punktiņu.

Aizdedzini tējas svecīti un palaid to peldēt, zinot, ka tā ir ugunslaiva, kas lieko no tavas dzīves aizvedīs viņpusē – tur, kur tas vairs netraucēs. Skaļi pasaki: "Lai notiek tā!"

Aizdedzini lapiņu uz sveces un ļauj, lai tā sadeg. Lai degošā svece peld pa trauku, kamēr izdeg vai apdziest, bet tev nav visas četras stundas jāgaida. Pasaki paldies Mēnesim un brīdi pastāvi tā gaismā, piepildoties ar vēso, attīrošo Mēness enerģiju. Tā arī bez jebkāda rituāla dos auglību jaunam sākumam, jaunam posmam tavā dzīvē, bet ar apzinātu saikni – vēl jo vairāk.

Viss, vari doties pie miera!

Ar pārpalikušo ūdeni no rīta vai tajā pašā vakarā (ja svece apdzisusi) vari aplaistīt savus mīļākos istabas vai dārza augus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!