Atkal klāt Pilnmēness, šoreiz – Vēža zīmē, un Vēzis ir viena no zodiaka zīmēm, kuras māca mums krāt, glabāt, veidot un papildināt rezerves, lai neviens no saimes nepaliktu neēdis vai bez patvēruma. Arī rožu laiks ir klāt, tāpēc – šoreiz piedāvāšu izmēģināt senu naudas rituālu ar rozēm. Tas sastopams dažādās variācijās, bet šī ir visvienkāršāk izpildāmā – arī "iesācējiem".

Kā jau visi rituāli, kur kaut kas jāvairo vai jāpiesauc, arī šis vislabāk veicams augošā vai pilnā Mēnesī, vēlams, pēc saulrieta.

Rituālam būs nepieciešama zaļa svece (vislabāk vaska, bet noteikti ne aromatizētā, turklāt jārēķinās ar to, ka sveci vajadzēs izdedzināt līdz galam), vīnogu ķekars (izvēlies vislabākās vīnogas, kādas vien pieejamas, uz rituālu piederumiem ekonomēt nedrīkst!) un piecas dzeltenas rozes.

Pēc saulrieta atrodi vietu, kur tevi neviens netraucē, izslēdz tālruņa skaņu, aizsūti mājiniekus uz kino vai kur citur, lai nekas tevi neatrautu no rituāla. Gadījumā, ja kāds no pieaugušajiem mājiniekiem vēlas piedalīties rituālā un ir spējīgs ievērot nosacījumus – ļauj, jo kopā veiktam rituālam, protams, spēks būs lielāks.

Noliec uz galda vāzi ar dzeltenajām rozēm, vīnogu ķekaru un aizdedz zaļo sveci.

Pacenties sakopot visu savu uzmanību uz sveces liesmu. Domā par to, ko vēlies piesaistīt, – skaidru naudu, lielāku algu, augstāku, labāk apmaksātu amatu, savas grāmatas publicēšanu, jaunu māju vai auto u.tml. Centies pēc iespējas sīkākās detaļās iedomāties, ka vēlamais jau ir saņemts, un notvert to emociju, ko tas tevī izraisa, – prieku, gandarījumu, drošības sajūtu utt.

Skaļā balsī izsaki vārdojumu: "Es piesaucu Visuma pārticības enerģiju, lai tā savienojas ar mani. Es vēršos pie elementiem, kas veido pasauli, lai tie izpauž pārpilnību manā dzīves telpā. Es apliecinu savu gatavību saņemt pārpilnību. Tā nāk pie manis viegli un brīvi. Lai labums tiek visiem! Tā es gribu, un tā notiks! Lai top!"

Vēl kādu laiku pasēdi, pakomunicējot ar Uguns enerģiju sveces liesmā. Apēd pāris vīnogas un pateicies Visumam, par palīdzību un vēlēšanās piepildījumu. Pārējo ķekaru atstāj kā ziedojumu kaut kur dabā.

Sveci atstāj izdegt līdz galam.

Un, galvenais, atceries, ka arī pašam ir jāsper solītis pretī vēlmes piepildījumam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!