Foto: Shutterstock

Ceturtdiena – Jupitera diena, Mēness arī vēl nav iekāpis dilšanas fāzē, tāpēc var izmantot laiku vienam otram naudas rituālam vai vismaz veikt sagatavošanās un plānošanas darbus. Mēness kalendārs ziņo – lieliem tēriņiem gan šī diena nav piemērota!

Pret naudas zādzību

Nopērc jaunu kabatlakatiņu, samērcē to svētītā, strukturētā vai 7. jūlija saullēktā savāktā ūdenī un, kad tas būs izžuvis, nolasi uz tā Tēvreizi vai kādu savai pārliecībai atbilstošāku lūgšanu. Noslēp kabatlakatiņu tur, kur glabājas nauda. Šāda aizsarga "derīguma termiņš" ir trīs gadi.

Bagātības pievilināšanai

Šis rituāls domāts drosmīgajiem vai bezrūpīgajiem, kurus nesatrauc nezināmas izcelsmes vārdu izmantošana vārdojumā. Arī mums to nozīme nav zināma: par cik pirkām – par tik pārdodam...

Nekaulējoties nopērc tirgū govs kuņģi, mājās to kārtīgi izmazgā un sagatavo maģisko pildījumu.

Pildījumā ietilpst:
12 monētas viena centa vērtībā,
7 olas, glāze kviešu,
glāze citu graudu,
mazliet zirnekļa tīklu,
veca atslēga,
valrieksts (izlobīts).

Aizšuj kuņģi ar dzelteniem diegiem un izvāri. Pēc tam nolasi uz to 40 reižu: "Ramhat, Abrakalam, Iam, Koaf, Lathan, Urdines, Valaam, Kortes, Gabriel, Mumhat."

Aiznes izvārīto un novārdoto kuņģi uz lielu skudrupūzni un neskatoties nāc atpakaļ. Ticējums vēsta, ka mēneša laikā saņemsi lielu peļņu!

Straujai karjerai

Kāpiens pa karjeras kāpnēm, loģiski, nāk komplektā ar lielāku naudiņu, tāpēc – arī šis rituāls.

No vecākas sievietes jānopērk tik daudz olu, cik tev pilnu gadu. Mājās jāiesit tās bļodā un 40 reižu jānoskaita vārdojums:

"No šīs dienas, no šīs stundas, no šīs minūtes es, [vārds], sasniegšu virsotnes savā lietā, tikšu pie naudas un slavas. Kā teicu – tā būs!"

No šīm olām jāpagatavo olu kultenis (bez sāls un bez pipariem) un jāaiznes bezpajumtes suņiem (var arī uz patversmi). Jānoskatās, kā suņi to apēd.

"Tukšuma" noņemšana

Šo rituālu varēsi izmēģināt nākamajā naudas rituālu dienā, ja vien tev nejauši nav tieši sestdien iegādāta zaļu diegu šķeterīte.

Kas ir nosaukumā minētais "tukšums"? Tas ir tad, kad tu strādā vaiga sviedros, bet nopelnītā nauda aiziet kā melnajā caurumā, iztek caur pirkstiem.

Tātad – sestdienā jāiegādājas zaļi diegi. Jāņem stikla burciņa un jāuzrunā vārdojums:

"Tukšs trauks stāvēja, manu labumu sevī iesūca. Mēs to aizpildīsim un savu maku piepildīsim!"

Burciņā jāsašķērē zaļie pavedieni un papīra strēmelītes, jāiemet pāris monētas un banknotes un cieši jāaizvāko.

Uz pilnās burciņas jāuzrunā šāds vārdojums: "Kā šī burciņa ir pilna un šis labums no zagļiem ir pasargāts, tā arī manas kabatas būs pilnas ar naudu un mana bagātība mani nepametīs. Lai top!"

Burciņa jāglabā redzamā vietā, tāpēc ir vērts to piepildīt dekoratīvi.

Un, kā jau allaž, varam piebilst – ar rituālu vien maciņa piepildīšanai būs par maz, jāsāk rīkoties, lai realizētu savus plānus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!