Foto: Vida Press
Septembra pirmā nedēļa būs tāda kā iešūpošanās, bet turpmākās nedēļas gan būtu labi naskāk parosīties un arī zvaigznes kopumā atbalstīs produktīvu darbošanos.

Protams, katras zodiaka zīmes pārstāvjiem šī rosība skars kādu citu dzīves jomu, bet kopīgais lielajam vairumam būs tas, ka no vietas izkustēsies tas, kas augustā buksēja, un pirmās "odziņas" var parādīties aptumsumu koridora laikā saplaukušajiem "ziediņiem" (tas, protams, vairāk attiecas uz Lauvām un Ūdensvīriem).

Auns

Foto: Shutterstock

Ja vēl septembra pirmajās dienās nedaudz pīsies komunikācija ar pašiem tuvākajiem cilvēkiem, tad jau pavisam drīz tas šķitīs kā tāla pagātne un Auns būs sarunāšanās un vienošanās meistars.

Veiksmīgs un viegls mēnesis profesionālajā jomā, tajā jāspēj novērtēt situācijas patiesi. Ļoti iespējams, ka veiksmīgi izvairīsies no nozīmīgu lēmumu pieņemšanas un bez lielas piepūles darīsi savus ikdienas darbus.

Mēneša vidū var būt izšķiroša situācija, kurā pats par sevi no tavas uzmanības loka izies kāds projekts vai iecere.

Kamēr citi jaunu mācību gadu sāks ar pirmajām septembra dienām, Auns ķersies klāt savu zināšanu vācelītei vien mēneša pēdējā dekādē. Un arī jau tikai tad, ja tas būs patiesi nepieciešams.

Mīlas dzīve septembrī ziedēs un iedvesmos. Ģimeniskajiem Auniem gaidāms mierīgs un mīlestības pilns mēnesis, jāspēj vien sadzirdēt un ņemt vērā sava cilvēka vēlmes un noskaņojums.

Brīvajiem ļoti viegli iepazīties, romantiskas jūtas radīsies diezgan strauji, turklāt šajā mēnesī sākušās attiecības var būt ilgstošas.

Vērsis

Foto: Shutterstock

Septembris Vēršu dzīvē ienāks ar jaunu lietu kārtību un skaidrību. Būs vairums iespējas pamainīt, iekrāsot un bagātināt savu dzīvi, vien pašam nāksies sev diezgan skaidri atbildēt uz jautājumu – ko no savas dzīves sagaidi tu?

Mēnesis sāksies ar ļoti augstiem mērķiem un prasībām ne tikai pret sevi, bet arī visiem citiem sev līdzās. Jau pirmajās septembra dienās jānoliek sev priekšā spožs uzraksts ar sev vēlamu mērķi un jāsper pirmie lielie soļi tā virzienā. Ar mērķtiecību un apņemšanos problēmu nebūs, tāpat arī ar spēju paveikt teju vai neiespējamo, tomēr šad un tad vērts iesaistīties sarunās pašam ar sevi, lai apjaustu, vai iecerētais ir īstenojams.

Var būt tieksme pārspīlēt, pieprasīt no citiem un no sevis neiespējamo. Jāspēj pieņemt tas, ka pasaulē nav nekā ideāla, turklāt panākumi iespējami arī citādā formātā.

Mīlas dzīvē gan jāizvairās no steigas un pārsteidzīgiem lēmumiem. Viss labais notiks lēnām un pakāpeniski.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Pašiem Dvīņiem enerģijas lieliem pagriezieniem nebūs, tomēr jūtamu emociju lādiņu sniegs tas, kas jau paveikts. Saņemsi ļoti augstu novērtējumu par kādu darbu vai projektu, pie kā iepriekš strādāji, vārtīsies lauros, iedvesmosies no uzslavām un atsauksmēm.

Mēneša otrā puse kļūs aktīvāka un piepildītāka, tie, kas līdz šim bijuši jauna darba meklējumos, tagad to var saņemt. Alkās pēc pārmaiņām jāatceras, ka tev ir draugi un ģimenes locekļi, viņi var gan sniegt emocionālu atbalstu, gan dot vērtīgu padomu profesionālajā ceļā.

Mēneša otrajā dekādē aktualizēsies finanšu jautājums, naudas plūsma kļūs patīkami bagātīgāka, tomēr tā dosies kā vienā virzienā, tā otrā.

Septembris būs ļoti patīkams un piepildīts attiecību jomā. Piepildījuma un laimes sajūta apvīs tos Dvīņus, kas ar mīlestības pilnām acīm lūkojas savā izredzētajā. Noturīgas attiecības veidosies ar to, kura klātbūtnē vari justies dabīgi, brīvi. Esi pats.

Vēzis

Foto: Shutterstock

Vēžiem šis mēnesis sola daudz notikumus, īpaši aktīvu un veiksmīgu profesionālo dzīvi.

Mēneša sākums vēl būs gana mierīgs, pašam būs interesanti vērot visu notiekošo teju kā no malas.

Mēneša otrajā pusē jau tieksies iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs, piedalīties semināros un konferencēs. Jāizmanto katra iespēja uzstāties, būt publikas priekšā. Veiksmīgs mēnesis pārdošanas, reklāmas jomā strādāojošajiem, jo komunikācijas prasme būs tava zelta atslēdziņa. Vari saņemt piedāvājumu iesaistīties kādā grandiozā projektā, sākt darbību pie sen lolotas idejas īstenošanas.

Lieliem plāniem profesionālajā sfērā šomēnes plati atvērtas durvis – ver vaļā savu ideju vācelīti, izskati un izvērtē variantus, apspriedies ar pieredzes bagātiem ļaudīm. Īstais laiks sākt nodarboties ar to, ko sen kāro. Atļauj sev kļūdīties, taču neatkāpies no iecerētā.

Cik aktīvs un neatlaidīgs Vēzis šomēness būs darbā, tik mierīgs un paļāvīgs mājās. Brīvajiem Vēžiem no mājām ārā īsti iet negribēsies, attiecībās esošie baudīs ģimenes siltumu. Tomēr ielāgo, ka arī attiecībās sava enerģija jāiegulda, lai tās ritētu uz priekšu ar pārliecinošu piepildījumu.

Lauva

Foto: Shutterstock

Lauvām septembris būs salīdzinoši rāms un emocionāls. Dos priekšroku laiku pavadīt vienatnē, daudz vairāk domāt, mazāk rīkoties. Domāšanas procesā jāiesaista sava iekšējā sajūta, sirds balss, intuīcija. Vien tas, kas nāks no tavas būtības dziļākajiem slāņiem, būs patiesas iedziļināšanās un apdomas vērts.

Profesionālajā ziņā – klusais periods, jādara viss iespējamais, lai pienākumu rindā nesastātos jauni kandidāti. Arī ja tas tomēr notiek, vērts saglabāt vēsu prātu, ļaut tiem būt rindas galā un neļaut satrauktām emocijām vaļu.

Ar prasmīgas komunikācijas palīdzību izdosies daļu savu pienākumu uzticēt citiem, vien mēneša otrajā pusē emocionālu rīvēšanos radīs Lauvas vēlme saņemt visas uzslavas, arī par to, ko nebūsi paveicis savām rokām.

Mēneša pēdējā dekāde uzjundīs naudas tēmas. Plānu un nodomu, kur to tērēt, būs gana daudz, mazliet trauslu naudas ceļu dara tas, kas tērēs to, kas vēl nav saņemts.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Jaunavas griezīs lielo dzīves notikumu virpuli. Plānu un ieceru būs pulka, enerģijas visa iecerētā īsenošanai arī, tomēr ar vienu šķērsli gan saskarsies dienu no dienas – un tas ir laiks.

Pragmatiskajām un kārtību mīlošajām Jaunavām septembrī teju nāksies pierādīt to, ka viņas patiešām tādas ir. Jārīkojas plānveidīgi un pārdomāti gan ikdienas darbu skrējienā, gan lielajos dzīves notikumos. Izvērtē prioritātes, sāc ar to, kas patiešām svarīgs.

Par dinamisku un dzīvīgu enerģijas ritējumu Jaunavas miesās gādās emocijas, un, lai tās būtu pozitīvas un vieglas, jāmācās pieņemt katra dzīves situācija kā labākā. Būs viegli iepazīties, atrast kopīgu valodu, sarunāties ar jaunsatiktiem cilvēkiem, tomēr bieži vien tos salīdzināsi un saistīsi ar pagātni.

Attiecībās esošajiem – iedvesmas laiks. Mīlestības spārnu iekļauti, gādāsiet pār kopīga ceļa krāšņumu un piepildījumu. Mēneša beigās saspīlējumu attiecībās var radīt aizrautīgā darbošanās darījumu pasaulē.

Svari

Foto: Shutterstock

Svari var gatavoties lielām pārmaiņām savā dzīvē. Tās var notikt pēc tavas iniciatīvas, taču daudz lielāka iespējamība, ka uz tām pamudinās kāda saruna, kāds cilvēks vai notikums, kas Svaru pasaules uzskatus un dzīves uztveri pagriezīs par 180 grādiem. Pavisam cits skats uz notikumiem, pavisam cita attieksme un dzīves kvalitāte.

Mēneša pirmā puse ir īpaši vērtīga sevis, savu sajūtu un vēlmju analīzei, laikam ar sevi, sarunām ar sevi. Pirms jebkura lēmuma pieņemšanas pievērsies sev, ieklausies sevī.

Septembrim padomā pāris izaicinājumi, kas liks izvērtēt, kas svarīgāks. Vari saņemt ļoti kārdinošu, finansiāli dāsnu piedāvājumu, tomēr tā morālā puse var būt kā bumbas spēle pie pašas aizas malas.

Mīlas dzīve prasīs papildu uzmanību – būt vairāk, tuvāk, rūpēties vienam par otru vēl jūtamāk. Savas jūtas parādi ar darbiem un ar apskāvieniem.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Skorpionu grūtākais uzdevums šajā mēnesī būs atrast kopīgu valodu ar saviem līdzcilvēkiem. Pašam uz pleciem ļoti liela galva, nepatiks dzirdēt citu viedokļus un vērtējumu.

Attiecībās ar darba devēju klāsies pavisam sarežģīti, jo Skorpions būs gatavs par visām varītēm pierādīt, ka var tikt galā ar neiespējamo, ka var uzņemties uz saviem pleciem dubultu svaru atbildības. Nenoliedzami, pārliecība par savām spējām un mērķtiecība arī būs virzītājs ceļā uz panākumiem, tomēr sevi un savi enerģijas resursi ir jāprotas novērtēt atbilstoši realitātei.

Privātajā biznesā strādājošajiem plašs roku vēziens, ļoti augstas prasības gan pret sevi, gan saviem padotajiem. Domstarpības uz līdzenas vietas radīs atšķirīgs darba temps un attieksme pret pienākumu.

No mīlas saitēm brīvajiem Skorpioniem jābeidz meklēt un pārdomāt katru soli, kas vērsts uz mīļotā atrašanu. Septembra otrajā pusē pavisam nejaušas satikšanās var būt liktenīgas; lai tās notiktu, galva vispirms jāatbrīvo no paniskiem meklējumiem. Attiecībās esošajiem jāpaņem no pienākuma brīvs laiks, lai būtu kopā. Aktīva atpūta ļaus vienam otru iepazīt vēl tuvāk.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Vēl viena pile Strēlnieku enerģijas un pārliecības traukā un nupat plūdīs pāri malām. Septembris Strēlniekiem ir sapņu un ieceru īstenošanās laiks. Plati atvērtas debesu rokas gādās par iespēju īstenot to, pie kā strādāts un kas plānots jau krietni sen.

Lielisks laiks apzināties savus patiesos mērķus, lai dzīves ceļus var iegriezt tieši to īstenošanas virzienā. Papildu uzmanība jāpievērš savu zināšanu un profesionālās izaugsmes potenciālam, iespējams, ka vēl kaut kas jāapgūst, kaut kādas prasmes jānostiprina un jāpilnveido. Ideju un plānu būs pilna galva, tomēr dzīvotspējīgs būs vien tas, kas nosptiprinājies sirdī un kam drošs finansiāls pamats.

Ar naudas lietām riskēt nevajag, kad plāties ar savām fantāzijām, naudas maku iedod paturēt kādam, kas prot ar to rīkoties.

Aizraujošie notikumi profesionālajā dzīvē krietni samazinās laiku attiecībām. Brīvos Strēlniekus tas nesatrauks nemaz, kamēr ģimeniskajiem šis mēnesis var būt liels pārbaudījums laika un uzmanības plānošanā.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Septembra pirmajā pusē Mežāzis var diezgan mierīgi un uzcītīgi darboties pie jau iesāktā, neviens pa kājām īpaši nemaisīsies un koncentrēties uz kvalitatīvu pienākumu izpildi netraucēs.

Tomēr mēneša otrajā pusē diezgan straujiem soļiem pieaugs konkurence, attiecības ar darījumu pasauli kļūs saspringtākas, un tev nāksies pamatīgi pasvīst, lai izcīnītu savu vietu zem saules, lai pierādītu un parādītu, uz ko patiešām esi spējīgs. Tiksi pie arvien grūtākiem darba uzdevumiem, tomēr katrs no tiem tev būs ļoti vērtīgs un pamācošs, īpaši, ja zini, kāds ir tavs mērķis, uz ko tu tiecies.

Vieglāk un veiksmīgāk darbi ritēs vienatnē, lai gan atšķirīgi un pat kaitinoši viedokļi tavā virzienā izskanēs ļoti bieži. Jāmēģina pavisam saudzīgi, taču pārliecinoši atkauties no cilvēku klātbūtnes, lai pievērstos tikai tam, kas svarīgs tev pašam.

Ģimenes dzīve metīs kūleņus, prasīs vēl un vēl ciešāk ieskatīties sava mīļotā sirdī, vēl un vēl atklātāk parunāt pašam ar sevi. Mīlošas sirdis spēj iziet cauri lielām vētrām, turot viens otra roku stingri jo stingri. Atklātas sarunas par ģimenes pieaugumu.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Septembra sākumā liela daļa Ūdensvīru dreifēs kā noenkurota laiva rāmos ūdeņos. Uz priekšu neies ne iesāktie darbi, ne asinīs tecēs apņemšanās rīkoties. Ir jādod sev laiks atpūsties, ir jāļauj no tava pienākumu saraksta izdzist tam, kas vairs neiedvesmo, kas vairāk enerģiju paņem, nekā sniedz. Tas var attiekties gan uz darbu, gan uz cilvēkiem. Ja lapa ir nokaltusi, ta jāļauj nokrist.

Mēneša otrajā pusē Ūdensvīrus pārsteigs lielā iespēja. Vai nu tas būs kāds piedāvājums, vai beidzot sajutīsi sevī tik apjomīgu pārliecību sākt darīt to, par ko sen jau domā un sapņo. Ja saņemsi piedāvājumu, kurš ļauj notrīsēt visam ķermenim, tad zini – tas ir īstais, tas ir tas, kam ir jāpiekrīt.

Mēneša beigās enerģija pulsēs, emocijas dejos rokenrolu. Ja esi izdarījis izvēli profesionālajā ceļā, tad tagad tajā metīsies iekšā līdz elkoņiem. Lielā mērā emociju izvirdums būs saistīts ar notikumiem mīlas dzīvē. Tajā jauns pavērsiens, liktenīga satikšanās vai notikums, kas esošās attiecības ievirza jaunā gultnē. Pievērsies tām, izdzīvo katru prieka un baudas sekundi.

Zivis

Foto: Shutterstock

Septembris ir viens no visizsteiksmīgākajiem mēnešiem Zivju dzīvē. Jautājumi, kas pēdējo mēnešu laikā pinās pa kājām kā garas nezāles, tagad pamazām sāks sakārtoties un noskaidroties. Atsevišķās tēmās atbildes un risinājums nāks pats no sevis, tev atliks to vien pieņemt un ļaut tam notikt.

Mēneša sākumā var būt situācijas, kad izvēle jāizdara pašas Zivs rokām un sirdij, un tas gan var prasīt saņemšanos un izlēmību. Lai gan tev intuīcija teiks priekšā, kā ir jārīkojas, Zivīm patiks rakņāties vērtību sistēmā, morāles normās, un plus klāt vēl viņas paķers iespējamo sabiedrības reakciju uz savas dzīves izvēlēm.

Ejot cauri apdomas un vērtēšanas periodam, svarīgākais ir neklausīties tajā, ko iesaka darīt labākā draudzene vai draugs, vismazāk jau attiecībā uz mīlas dzīvi. Tev ir jābūt tev pašai, jāpaļaujas uz sevi, jājūt sevi. Tikai tajās attiecībās, kurās vari smejoties lēkāt pa peļķēm, varēsi ilgi būt laimīga.

Mēneša beigās var būt pārpratumi mīlas dzīvē, tomēr tajos dzims patiesība, kas atvērs acis uz turpmāko ceļu kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!