Vai esi gatavs fokusu no detaļām un pedantisma beidzot mainīt uz līdzsvaru un diplomātiju? Labāk jau būt gatavam, jo saziņas prāta un pārvaldnieks Merkurs no 30. septembra līdz 17. oktobrim viesosies Svaros, kur bez diplomātijas iztikt nevar.

Vispirms – par Svaru zīmi

Pozitīvās izpausmes: draudzīgs, miermīlīgs, diplomātisks, sabiedrisks, laipns.

Negatīvās izpausmes: neizlēmīgs, svārstīgs, divdomīgs, nosliece uz intrigām, apātisks.

Pārvaldītās jomas: grāmatvedības uzskaite, kosmētika, mode, juvelierizstrādājumi, apģērbs, cukurs un rafinēšana, jurisprudence, diplomātija, dzimtsaraksti. Frizētavas, kosmētiskie kabineti, smaržu veikali. Mākslas muzeji, izstādes. Mākslas tirdzniecība.

Uzņēmējdarbībā: klientu apkalpošana, vidutāju darbs. Konkurenti un juridisko jautājumu risināšana.

Organismā: nieres, urīnpūslis, āda, alerģijas un ķermeņa līdzsvara sajūta – gurni.

Ko Svari dod Merkuram?

Svaru zīme komunikāciju meistaram Merkuram dod vieglumu. Tajā pašā laikā būtisku lomu spēlēs attiecības, iekarsīsim par taisnībām un netaisnībām. Aktīvi domāsim par partnerības tēmu. Sarunas var kļūt daudz formālākas, bez konkrētiem argumentiem, kas norādītu, kurā pusē tad partneris nosliecas, – raksturīga ir Svaru nespēja pieņemt skaidru, viennozīmīgu lēmumu. Ļoti ietekmējamies no apkārtējo viedokļa.

Visnotaļ izaicinošs laiks valdībai, lai pieņemtu konkrētus mērus un prioritātes jaunajam budžetam.

Visu zīmes laiku Merkurs būs apvienojies koalīcijā ar Sauli. Tas nozīmē, ka mūsu prāta dienaskārtībā ienāk degsme. Runas plūdiem un pašizteiksmei būs izteikta subjektīvisma klātesamība. Nespēja ieklausīties citu viedoklī vai (un ar Svaru piešprici šis aspekts visticamāks) nespēja noformulēt savējo. Izņēmums – ap 8. oktobra pēcpusdienu komunikācijas un prāta pašizpausmes var būt izcili spīdošas. Līdz tam pastāv risks runāt pa priekšu un tad apdomāt. Pēcāk, savukārt, raksturīga pārāk liela kavēšanās vecā informācijā: analīze pirms runāšanas. Paturam šo informāciju prātā kā fonu visam turpmākajam.

Merkura vizīte Svaros pa datumiem

7. un 8. oktobrī var būt pagrūti iekļauties noteiktā rāmī, darba grafikā. Šajā laikā cenšamies būt maksimāli reāli, noteikt savas prioritātes un pārējo atlikt uz vēlāku. Nekādu solījumu un palīdzības sniegšanu pat vislielākajam draugam! Plūšana pa straumei un sapņošana radīs maldīgu priekšstatu par savu varēšanu. Turklāt svarīgi nepārspīlēt savas nebūšanas, ja tādas rodas – var kaitēt imunitātei.

7.–12. oktobris. Vēlme būt labiņam un runāt visiem pa spalvai var atspēlēties pret pašu, jo – kā padomāsi, pateiksi, tā notiks. Spīts var neattaisnoties. Uzmanīgi ar atspēlēšanos. Liels spiediens uz prāta darbību. Iekšēja piespiešanās var prasīt daudz lielākus mentālos resursus.

10.–15. oktobris. Acis, ausis vaļā... no partneriem, sabiedrības var nākt laba informācija nākotnes iespēju virzienā.

No 11. līdz 17. oktobrim labas iespējas plānot, loģiski salikt visu pa plauktiņiem. Sarunās var atrast zelta vidusceļu. Laba laika izjūta.

No 13. līdz 17.oktobrim nervi var uzdot. Nepārslogo sevi intelektuāli, uzmanies no revolūcijām un sadarbības tiltu dedzināšanām un ļauj savam instinktam vadīt savu prātu.

Komercdarbībā aktivizējas darījumi precēm un pakalpojumiem, kas palīdz celt sociālo statusu. Partnerību, apvienošanās, konkurences laiks.

Rezumējam

Pārāk nesaceries, ka sarunu partneris nostāsies tavā pusē. Labā ziņa: visticamāk, viņš nenostāsies neviena pusē – lai dzīvo diplomātija!

Naudu tērējam skaistām lietiņām, kosmētisko kabinetu apmeklējumiem.

Palūkojies riņķī: uz savu partneri, uz sabiedrību un vidi, kurā apgrozies. Vai tas ir tas, kur vēlies būt, no kā ietekmēties?

Esam stabili savā galvā un uz savām kājām! Lai veicas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!