Šī nu reiz ir tā reize, kad Pilnmēness iekrīt tieši Jupitera dienā – ceturtdienā, tāpēc atkal klāt labs brīdis darbam ar labklājības enerģiju, naudas rituāliem, čeku dedzināšanai. Vislabākais laiks tam šoreiz – pulksten 21.

Un, ja reiz piemērots laiks iegadījies, varam padarboties arī ar labklājības talismaniem.

Šoreiz parunāsim par zaļo naudas sveci. To, ka ceturtdienās dedzināmas zaļas sveces, droši vien jau kaut kur būsi dzirdējis, bet vēl labāk darbojas tāds talismans, kura radīšanai pats esi pielicis roku.

Tāpēc dari tā – šajā pašā dienā iegādājies resnu, zaļu sveci (ideālā gadījumā – no vaska, bet noteikti ne aromatizēto!).

Vēl vajadzēs astoņas zeltītas krellītes vai pērlītes, aukliņu (diegu), uz kā tās uzvērt, un jaunu lāpāmadatu. Kāpēc jaunu? Vienkārši – ja vēlies kaut ko iegūt, kaut kas ir jāiegulda!

Te neliela atkāpe par astotieku. Tradicionāli numeroloģijā tas tiek uzskatīts par naudas skaitli, un, kā pastāstīja numeroloģe Aija Stabiņa, astotnieku ņem talkā arī, lai iegūtu padoto respektu un ietekmi kā tādu, lai spētu saskatīt detaļas plānošanas procesā (ja padomājam plašāk, tas viss veicina naudas avotiņa plūdumu, vai ne tā?). Visinteresantākais ir tas, ka astoņnieku var lietot arī, lai iemācītos mīlēt, izrādīt savas jūtas – it kā pilnīgi pretēji, bet tā nu ir, piebilst numeroloģe. Nu, ko, – arī māksla mīlēt nepatraucēs, tāpēc ķersimies pie darba.

Pulksten 21 iekārtojies tā, lai neviens tevi neiztraucē pusceļā. Ar lāpāmadatu uz sveces tuvāk pamatnei ieskrāpē rūnu Fehu (šī rūna, kas redzama bildē, saistīta ar labklājību, materiālajiem labumiem).

Uzver uz aukliņas visas astoņas zeltītās krellītes un nostiprini virteni ap savu naudas sveci, sasienot trīs mezglus. Katru mezglu sienot, izsaki pateicību par to, kādus labumus dzīve tev jau līdz šim ir dāvājusi.

Aizdedzini sveci – lai tā padeg kādu brītiņu, kamēr tu meditē par savu vēlmi. Meditācijas noslēgumā novēli, lai nauda, kas pie tevis atnāk, dod labumu ne tikai tev un tavai ģimenei, bet pēc iespējas daudziem cilvēkiem.

Viss, naudas talismans gatavs! Turpmāk dedzini naudas sveci katru ceturtdienu. Lai veicas!

Un vēl viena piebilde – bez ticības rezultātam šīs darbības ir bezjēdzīgas. Kāpēc lai Visums tev noticētu un atsauktos, ja tu netici pats sev?...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!