Katrai zīmei ir savi plusi un savi mīnusi, sava "rāmi saulē gulošā" un sava "neganti dzeļošā" puse. Piedāvājam koncentrētu kopsavilkumu par šā laikposma jubilāriem – Skorpiona zīmes pārstāvjiem*.

No Skorpiona baidās, viņu uzskata par viltīgu un pēc viņa kaislīgi alkst.

Baidās tāpēc, ka Skorpionam piedurknē vienmēr ir kāda informācija, kas viņa oponentu var sagraut pīšļos (un ja nu dīvainā kārtā kompromāta nav – Skorpions brīnišķīgi noblefos). Arī par viltīgu viņu uzskata visai pamatoti, jo shēmošana ir viens no Skorpiona iedzimtajiem talantiem – gluži tāpat, kā spēja apburt, vilināt un mīlēt tik kaislīgi un dziļi kā nevienai citai zodiaka zīmei. Līdz brīdim, kad sajutīsies viņam tik tuvs, ka sāksi vilkt viņa dvēseli ārā. Tajā brīdī Skorpions aizcirtīsies kā gliemežnīca, un uz otro iespēju vari mierīgi necerēt.

Reti kurš Skorpions piedod un gandrīz neviens – neaizmirst, bet nodots Skorpions – vēl turklāt arī atriebjas, un to nu gan tu uz savas ādas negribēsi izbaudīt!

Skorpions gluži kā magnēts pievelk dažādas krīzes situācijas – starp mīlestību un naidu, starp dzīvību un nāvi, starp miljoniem un bankrotu – un jūtas labi, ja spēj šādā robežsituācijā izrādīties neaizvietojams. Dažkārt šķiet, ka tad, ja viss kārtībā, Skorpionam ir skumji un garlaicīgi, un astrologu teiciens, ka laimīgs Skorpions ir nelaimīgs Skorpions, nemaz nav tālu no patiesības.

Skorpionu kaitina: jautājums "vai tu gribi par to parunāt?" brīdī, kad problēmas ir viņam pašam, nevis kādam citam.

Skorpionu iepriecina: slepena informācija – glaimojoša, kompromitējoša, pārsteidzoša vai vienalga, kāda – galvenais, lai tā būtu pieejama ekskluzīvi viņam.

Iekšējā nepieciešamība: transformācija.

Plusi: lojāls, mērķtiecīgs, drosmīgs, dziļš, vērīgs, spēj koncentrēties mērķim un pārvarēt sevi, gatavs ziedoties. Kaislīgs mīlētājs.

Mīnusi: greizsirdīgs, fanātisks, viltīgs, atriebīgs.

* Jāņem vērā, ka par tipisku Skorpionu kādu var nosaukt vien tad, ja viņa dzimšanas kartē šajā zīmē papildus Saulei ir vismaz divas planētas un/vai uzaustošā zīme (ascendents) ir Skorpionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!