Foto: DELFI

11. novembrī no pulksten 11 līdz 17 izstāžu centrā "Kīpsala" norisināsies pērļu medības bērniem – "Andele Mandele kids",kur aptuveni 400 māmiņas iztirgos bērniem noderīgas lietas.

Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis varētu būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas tavam mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Pasākuma laikā jau otro reizi norisināsies mazo ķiparu rokdarbu tirdziņš, kurā bērniem būs iespēja tirgot savus ražojumus un spert savus pirmos soļus uzņēmējdarbībā. Šim tirdziņam noteikti vēl var pieteikt mazos, radošos uzņēmējus, sūtot pieteikumu uz epastu: info@andelemandele.lv

Andelēšanās piedāvājumu klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaņa vecuma līdz 12 gadu vecumam: apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, skolassomas jeb viss, kas mazajiem ir aktuāls. Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts.

Kā ikkatrā "Andelē Mandelē", paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja tev ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām, tie ar prieku tiks pieņemti un nogādāti tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.

Foto: Publicitātes attēli

Ieeja pasākumā no pulksten 11 līdz 15 – trīs eiro, pēc pulksten 15 – bezmaksas. Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieejas biļetes nav jāpērk.

Pasākuma organizatori būs parūpējušies, lai būtu arī atrakcijas bērniem un zona, kur iestiprināties un atspirdzināties, informē "Andele Mandele" organizatore Līva Jaunozola.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!